Välkommen!

Du har nu kommit till våran enskilda firma som vi kör i en  liten regi i hemmiljö. Här håller vi kurser, ordnar promenader och lejer in instruktörer vart efter det blir efterfrågan.

Jag som VD för Divatorpets specialsök och hundkurser heter Annica Johansson och bor med min Sambo och två döttrar på en bondgård i ljuvliga Höga kuster i Västernorrland. Nordingrå eller ulvvik heter stället vi håller till. Härifrån så jobbar vi båda två på annat arbete och sen driver vi gården och hundverksamheterna.

Jag Annica är utbildad hundinstruktör, spår- och valp- instruktör och hundterapeut, På mentalbanan så är jag utbildad figgurant och testledare. Jag har certifierat och jobbar med min egenuppfödda vita herdehund Cita som vägglusekipage.

Så i företaget så är jag bred i kompitens och lär mig fortfarande någonting nytt i varje situation.

Jag har ett samarbete med Nordiska hund och får därför använda deras olika preparat vilket innebär att vi kan få till även narkotikasök. I hundträning är det endast fantasin som sätter gränser

 

 

Länkar till bra sidor som jag har kontakt med

Affärsidén!

Är du sugen på att gå en kurs hos oss så klicka in på webshoppen för att se vilket utbud jag har just nu.

Är det så att du saknar någon kurs så hör du lättast av dig via mailen som finns längst ned på sidan och där kan du skriva in dina önskemål. så ser vi ifall jag kan ordna en liknande kurs som just du önskar.

Tanken med detta konsept är att få fram det som kunden önskar. Om jag inte själv kan hålla kursen så hyr jag in en instruktör.

 

Företaget innehar F-skattsedel