Välkommen!

Hej! Välkommen till vår hemsida!

Här kan ni hitta allt som har med DeLight UF att göra - vårat sotiment av produkter, nyheter, infomation om oss och självklart hur det går att ta kontakt med oss!

Om oss

Delight UF består av en grupp med 6 ambitiösa och målmedvetna studenter från Alströmergymnasiet i Alingsås!

“DeLight UF säljer Alingsås inspirerade doftljus och återvunna stearinljus. Våra doftljus är för alla som vill känna de ljuva dofter som caféstaden Alingsås har att erbjuda, och våra återvunna stearinljus är för alla som vill ljussätta sin tillvaro på ett klimatsmart vis.”

Våra medverkande:

 • Erik Ahlberg
  Erik är VD i företaget, han är en målmedveten och jordnära person som gillar när saker flyter på. 

 • Nellie Prodér
  Nellie är en organiserad och ansvarig individ som gillar ordning och reda i plånboken. Som person är hon väldigt ekonomisk och noggrann, hon är extremt driven och gillar matematik, detta gör henne till företagets givna ekonomiansvarige.

 • Joel Rolin
  Joel är företagets försäljare. Han gillar att sticka ut och är inte rädd för att visa sig, att vara vårt ansiktet utåt är alltså inget problem för honom. På fritiden spelar han hockey och umgås med andra i hans närhet, detta gör honom till företagets djärva försäljare.

 • Oliver Mallon
  Oliver är marknadsansvarig i företaget och har därför oftast fullt upp med arbete. Detta är såklart inget problem för honom då han gillar att undersöka och experimentera kring olika arbetsområden, detta gör honom till den perfekta marknadsansvarige.

 • Tiva Tenggren
  Våran inköp och produktionsansvarig i företaget är Tiva. Hon är en extremt flitig och driven person som gillar att ta sig an nya utmaningar. På sin fritid är hon aktiv och gillar att vara utomhus, detta gör henne till den perfekta inköp och produktionsansvarige.
 • Sebastian Nilsson
  Sebastian är administrationsansvarig i företaget, redovisning och gemenskap är någonting han gärna sysslar med. På fritiden spelar han fotboll och gör mycket arbete på datorer, detta gör honom till företagets givna administratör.

Alingsås

Senaste nyheterna

 • Kampanj!

  Kampanj!

  Nu kan du köpa 2 st ljuvliga Tomteparad för endast 99 kr!

  Läs mer…
  2021-01-14 11:54
 • Julerbjudande!

  Julerbjudande!

  GOD JUL! Nu kan du ange rabattkoden 'godjul' i kassan vid köp av två valfria doftljus för 19kr rabatt. 

  2020-12-18 08:00

Fler nyheter