#Mördarsniglarnas fiende No.1

GRATTIS till att du har hittat detta medel mot mördarsniglar.

Kanske har du läst flera positiva artiklar om SG snigelmedel eller bara fått en rekomendation från nöjda användare?

Gör så här:

1.) Spray på de sniglar du hittar och låt dem ligga kvar.  

2.) Ditt problem är löst.

Mördarsniglar har bara två naturliga fiender, myskankor och andra mördarsniglar.

Sniglarna dör nästan omedelbart, efter att de behandlats, och tjänar som måltid åt andra mördarsniglar som då också dör. Genom att behandla några sniglar angriper du ett betydligt större antal sniglar i slutändan. Har du tur hinner den behandlade snigeln krypa in på grannens tomt innan den dör. Där kommer den att tjäna som föda åt andra sniglar och på så sätt utvidgas din skyddszon runt din tomt.

Behandlingen går vidare bara i ett steg samt drabbar bara de sniglar och mördarsniglar du behandlat samt de som äter dessa. De döda sniglarna torkar snabbt ihop samt bryts ned biologiskt.

Snigelmedlet kan användas i olika koncentration för att utrota även de största bestarna som livnärt sig på dina grönsaker en hel sommar.

Andra fördelar med vårt medel är att det inte sprider sig vidare i vattendrag och skadar andra djur (denna skada förorsakas av hematoder). Medlet regnar inte heller bort eller äts av fåglar, katter, grodor, igelkottar och andra djur (utstrött medel). Genom att använda vårt medel angriper du inte heller urskiljningslöst de naturligt förekommande och nyttiga sniglar som förekommer i den svenska faunan.

OBS!

Vi har under sommaren 2017 mötts av en strid ström av tidigare mycket nöjda användare av SG snigelmedel som velat beställa mer av medlet. Tyvärr måste vi dock meddela att tillverkaren av SG snigelmedel inte har förnyat sitt tillstånd hos KEMI (kostnad 300 000kr) varför vi inte tagit in medlet under 2017. Kanske kommer produkten åter ut på marknaden igen via oss längre fram (2018) MEN då under nytt namn och med nya etiketter. Håll utkik på vår hemsida efter information. Intresserad ÅF ombeds kontakta oss inför kommande säsong.

Medel mot mördarsniglar

Tillagd i varukorgen