ROBSTEP

För att se film om ROBSTEP M2 och U1 klicka på menyraden ovan "Fritid".

EXTRA EXTRA! Just nu har vi TVÅ DEMO EXEMPLAR av Robstep M2 till försäljning (Färg: vit eller gul).

Är du intresserad av dessa ber vi dig att kontakta oss direkt på tel 08-59077660. STARKT REDUCERAT PRIS (felfria med kartong).

Vad är en ROBSTEP?

ROBSTEP är en självbalanserande scooter som i likhet med Segway håller dig i balans under färd eller stillastående. Den största skillnaden mellan den större släktingen och ROBSTEP är vikten och storleken på hjulen. ROBSTEP kostar dessutom under hälften av vad en Segway kostar. 

ROBSTEP är ulltraportabel (vikt 17,5kg), vilket är en oerhörd fördel. 

ROBSTEP är lätt att ta med sig och du kommer därför att utnyttja den till max.

ROBSTEP kan lätt tas med i bilen, husbilen, på tåget etc. Flera ROBSTEP får enkelt plats i bagaget på en vanlig bil. Styrstången tas lätt bort. ROBSTEP lyfts i det infällda dolda handtaget.

ROBSTEP Robot Company är en kvalitetstillverkare där alla komponenter och delar är byggda för att hålla och ge dig ett bekymmersfritt ägande.

ROBSTEP är tänkt att använda i stadsmiljöer eller innomhus. ROBSTEP går utmärkt att åka på över gräsmattor, grusgångar och på mindre grusvägar. Om du skall ut och plocka svamp föreslår vi att du inte åker ROBSTEP eller Segway utan istället tar en uppfrikande promenad.

Att försiktigt manövrerar sig igenom en folkmassa går lätt. ROBSTEP och föraren tar inte upp större yta än en gående. Vid besök i en affär är det lätt att leda din ROBSTEP bakom dig. På en caffé parkeras ROBSTEP smidigt under bordet.

Våra modeller är utrustade med ett extra bra long-life Li-Ion batteri, en laddning ger dig en aktionsradie på upp till 30km.

Hastigheten är vid leverans begränsad till 15km/h. På nätet finns en programvara som trimmar din ROBSTEP upp till 30km/h. Ur säkerhetssynpunkt ber vi dig dock att tänka efter innan du höjer hastigheten på eget bevåg. Två starka motorer på totalt 1800W ger dig fart och styrka. IP klassningen på ROBSTEP M2 är IP54.

ROBSTEP har även ett inbyggt stöldskydd, signalhorn, hastighetsmätare, lampor så att du syns ordentlligt samt automatisk blinkers när du svänger. ROBSTEP kan även styras med hjälp av din smartphone, iPhone eller Android. ROBSTEP komunicerar med dig via en inbyggd högtalare.

Använd din ROBSTEP för fritidsändamål, arbetsuppgifter eller event. Låt ROBSTEP bli en rullande reklampelare för ditt företag. Skaffa två ROBSTEP och upptäck nya platser tillsammans med en kamrat. Tag dig snabbt, säkert och enkelt från plats till plats med ROBSTEP.

Det är roligt och enkelt att köra ROBSTEP. Efter oftast bara 5-10 minuter har du lärt dig att lita på din ROBSTEP och du kan börja utforska din omgivning med ett leende på läpparna.

Kontakta oss för en provkörning.

FINANSIERING av ROBSTEP via Nordea. Kontakta oss så berättar vi mer.

ROBSTEP M2, Självbalanserande scooter

Tillagd i varukorgen