Produkter på denna sida:

  • NITROMORS
  • TAPETLIM
  • TAPETBORTTAGNIGS MEDEL
  • MEDEL MOT MÖRDARSNIGLAR
  • GRIME BOSS,rengörings wipes
  • WD-40, problemslösaren

NITROMORS effektiv färgborttagning

NITROMORS är ett effektivt, icke flytande färgborttagningsmedel som kan tvättas bort med vatten. Avlägsnar samtidigt flera olika lager färg och lack från trä, metall och tegel. Används utomhus eller i välventilerade rum. Bred på ett tjockt lager med pensel eller borste. Låt verka i 5-10 minuter. När ytan börjar bubbla har den mjuknat och kan skrapas, borstas eller tvättas av eller tryckspolas med vatten. EJ lämplig för borttagning av bilfärg eller på plastytor.

Förbrukning: Cirka 2-2,5m²/liter.

Snabbt och effektiv färgborttagning för dig som inte har tid att vänta flera timmar på att färgen skall lossna. NITRO MORS består av en grön gelé liknande vätska som även kan appliceras på lodräta ytor. Genom den gröna färgen ser du lätt vilket område som behandlats.

Nedan hittar du två filmer från YouTube om NITROMORS.

NITROMORS

WD-40, problemlösaren

WD-40 för tusen och en användning. WD-40 är perfekt när det gäller lösa upp, smörja, driva ut fukt, skydda mot rost och för rengöring. Extremt varierande användningsområden inom industri, bilar, MC, el, flyg, verktyg, maskiner, jordbruk eller t.ex. vapenvård. Kan sprayas rakt in i elkontakter. Världens mest sålda multispray!

Tapetlim samt tapetbort

Medel mot mördarsniglar

Mördarsniglarnas fiende #1

Gör så här:

1.) Spray på de sniglar du hittar och låt dem ligga kvar.  

2.) Ditt problem är löst.

Mördarsniglar har bara två naturliga fiender, myskankor och andra mördarsniglar.

Sniglarna dör nästan omedelbart, efter att de behandlats, och tjänar som måltid åt andra mördarsniglar som då också dör. Genom att behandla några sniglar angriper du ett betydligt större antal sniglar i slutändan. Har du tur hinner den behandlade snigeln krypa in på grannens tomt innan den dör. Där kommer den att tjäna som föda åt andra sniglar och på så sätt utvidgas din skyddszon runt din tomt.

Behandlingen går vidare bara i ett steg samt drabbar bara de sniglar och mördarsniglar du behandlat samt de som äter dessa. De döda sniglarna torkar snabbt ihop samt bryts ned biologiskt.

Snigelmedlet kan användas i olika koncentration för att utrota även de största bestarna som livnärt sig på dina grönsaker en hel sommar.

Andra fördelar med vårt medel är att det inte sprider sig vidare i vattendrag och skadar andra djur (denna skada förorsakas av hematoder). Medlet regnar inte heller bort eller äts av fåglar, katter, grodor, igelkottar och andra djur (utstrött medel). Genom att använda vårt medel angriper du inte heller urskiljningslöst de naturligt förekommande och nyttiga sniglar som förekommer i den svenska faunan.

Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

GRIME BOSS rengöringsdukar

Wipes för effektiv handrengöring. Servetterna har två olika sidor, en som har struktur och tar bort tuffare smuts och den andra sidansom är slät och effektiv på lättare smuts. Skonsamma mot huden och innehåller Aloe vera. Vattenbaserade och kan lämnas framme medan du "mekar". Hållbar och torkar inte ut på upp till två timmar. Dessutom livsmedelssäker om du vill rengöra ditt kök eller grill. 

Se film om GRIME BOSS, starta filmen här nedan

Tillagd i varukorgen