Välkommen!

Gå direkt till vår WEBBSHOP genom att klicka på "WEBBSHOP" i menyraden här ovan.

 

Crossborder International AB är en nordisk grossist som sedan 2006 uteslutande vänt sig till återförsäljare i norden. Nu breddar vi oss samt ger med denna webshop en bredare kundgrupp av konsumenter och slutanvändare enkelt tillgång till våra produkter.

Crossborder är sedan Januari 2014 ett företag med AAA-rating. Endast cirka 4% av alla svenska företag har denna höga kreditrankning. Det är tryggt och säkert för dig att handla via oss.

Webbshoppen ger dig en överblick över samtliga nyheter, aktuella modeller, design etc som kanske inte finns hos din lokala leverantör. Broschyrer blir snabbt omoderna men denna sida uppdateras ständigt. Besök även gärna vår hemsida (www.crossborderinternational.com eller www.bioni.se) för kompletterande information, produktbeskrivningar, broschyrer, säkerhetsdatablad mm. Kontakta gärna vår kundtjänst för kompletterande frågor och önskemål.

För dig som idag är tillhör vårt återförsäljarnät kommer det så småningom finnas möjlighet att logga in och göra beställningar direkt från denna sida. Redan nu får du dock en överblick över sortimentet. Kontakta oss för beställning eller för att boka ett besök med någon av våra resande representanter!

Priserna i vår webbshop är en vägledning i vad produkterna kan kosta ute i handeln. Återförsäljare är helt fria att sätta sina egna priser. Kontakta oss om du önskar bli återförsäljare eller om ni är storkonsumenter av tex. färg (fastighetsföretag, byggare, målare, stat, kommuner, landsting, livsmedelsindustri, sjukhus etc).

Välkommen!

Crossborder International AB

Telefon vxl. 08-59077660

Intl call: 0046-(0)8-59077660

 

 

 

  • PLAGE wall stickers
  • NITROMORS effektiv och snabb lack-och färgborttagning
  • KADUSHI för en aktiv livsstil
  • ROBSTEP
  • Snart kommer fler nya produkter
  • KADUSHI Nautical Jewels
  • BIONI utmärkelser

Crossborder International AB
Leverantörsvägen 4 (Arninge)
187 66 Täby

Tel vxl:     08-590 77 660

Fax:         08-590 77 662

Intl.phone: 0046-8-590 77 660 

E-mail: order@crossborderinternational.com

              info@crossborderinternational.com

Websida: www.crossborderinternational.com

VAT: SE556653154601