Velkommen!

 • Lopez tidligere produktgalleri

  Lopez tidligere produktgalleri

  En rekke kjente produkter har kommet ut på markedet fra Martin Lopez sitt hode. Mange ble lansert i tiden fra Sølvkroken og er blitt kjære og trofaste produkter å ha i fiskeskrinet.

  Før det var voblere og isfiskeprodukter ettertraktede objekter fra hans "kjellervirksomhet" i Oslo.

  Les mer…
 • Relansering av Lopez Pilkestikker

  Relansering av Lopez Pilkestikker

  Den første batchen av oppgraderte versjoner av Øopez Pilkestiller er nå klar for salg. Faktisk er et par av typene allerede utsolgt gjennom forhåndsbestillinger. 

  Vi vurderer å sette i gang en ny batch dersom etterspørselen er stor og vi blir utsolgt før sessongen starter. 

  Les mer…

Innovasjon og utvikling er hovedfokus for vår virksomhet og vi konsentrerer oss om å bruke dette rettet mot et kresent marked av dedikerte sportsfiskere. Vi gjenoppliver varemerket "Lopez" og lanserer nyutviklede og forbedrede produkter med høy kvalitet og innovative løsninger, "laget i Norge selvfølgelig".

Compo AS har omfattende kompetanse innen dette og tar frem riktig material, design, produksjonsmetode, produksjonsprosess etc for hvert enkelt produkt, produsert i eget verksted, for optimale bruksegenskaper.
Våre produkter er derfor unike. 

Vi har et godt verksted på Nedenes i Arendal for fremstilling av støpeformer og for støp av mindre og kompliserte komponenter. Vi er spesialister i herdeplast som polyuretan, elastomere og andre kjente herdeplaster. Vi har også egen avdeling for metallstøping i tinn, bly, blyfritt hvittmetall, sink og zamak. Støping av deler i RTV-silikon er også et kompetansefelt vi behersker godt.
Dette gjør at vi har full kontroll på produktene våre, fra design via produksjon til ferdig produkt, noe som gjør det vanskelig å lage "billige kopier".

Våre produkter forhandles kun av oss selv, direkte fra vår produksjonsprosess, uten mellomledd.
Det gir riktige priser til deg som dedikert sportsfisker.

Besøk vår nettbutikk 

Skitt fiske!