Velkommen!

 

 

Innovasjon og utvikling er hovedfokus for vår virksomhet og vi konsentrerer oss om å bruke dette rettet mot et kresent marked av dedikerte sportsfiskere. Vi gjenoppliver varemerket "Lopez" og lanserer nyutviklede og forbedrede produkter med høy kvalitet og innovative løsninger, "laget i Norge selvfølgelig".

Compo AS har omfattende kompetanse innen dette og tar frem riktig material, design, produksjonsmetode, produksjonsprosess etc for hvert enkelt produkt, produsert i eget verksted, for optimale bruksegenskaper.
Våre produkter er derfor unike. 

Vi har et godt verksted på Nedenes i Arendal for fremstilling av støpeformer og for støp av mindre og kompliserte komponenter. Vi er spesialister i herdeplast som polyuretan, elastomere og andre kjente herdeplaster. Vi har også egen avdeling for metallstøping i tinn, bly, blyfritt hvittmetall, sink og zamak. Støping av deler i RTV-silikon er også et kompetansefelt vi behersker godt.
Dette gjør at vi har full kontroll på produktene våre, fra design via produksjon til ferdig produkt, noe som gjør det vanskelig å lage "billige kopier".

Våre produkter forhandles kun av oss selv, direkte fra vår produksjonsprosess, uten mellomledd.
Det gir riktige priser til deg som dedikert sportsfisker.

Besøk vår nettbutikk 

Skitt fiske!