Välkommen hit!

Vem är jag?

Hej jag hittar Cecilia och är 26 år gammal. Jag bor utanför Växjö tillsammans med min sambo och våra två små barn. 

När jag gick sista terminen i klass sex så fick jag diagonsen dyslektiska drag. Jag blev super ledsen och undrade vad det var som nu skulle hända. Skulle jag få börja klass sju som alla andra elever. Eller skulle jag behöva gå om klass sex. Jag fick då veta på mitt sista utveklingssamtal som var ihop med mn mamma, min lärare, en extra hjälp lärare och dyslexi proffset. Att jag skulle inte behöva gå om klass sex. Men kanske skulle jag behöva gå om en klass senare i framiden. Jag utbrast då att jag ska vissa alla att jag är för duktig för att gå om en enda klass. Blickarna som jag då fick i från lärarna och dylsexi proffset betyde något i still med "men vännen dylsexi är inte något som går över en natt. Det är något som man har resten av livet" Men jag hade bestämt mig redan då att jag skulle göra det som alla lärare kallade för det omöjliga.

Och det gjorde jag oxå jag jag tog studenten precis samma år som mina klass kamrater. Jag slet även som bara den för att få dom slutbetygen som jag fick. Min klassförstånader på gymnasiumet sa när han delade ut mitt slut betyg till mig att jag har gjort en fantasktisk resa. Och kollar man bara på mina slutbetyg så kan man inte se att jag har dyslektiska drag. Jag fick även ett stependium för klassens kämpe.

Genom min bok så vill jag insperera andra till att göra samma resa som jag har gjort. Oavsett och man har dylexi eller bara är lite allmänt skoltrött. För ska man lyckas här i livet så gäller det att man bestämmer sig och är envis. För du kan allt bara du tror på dig själv göm aldrig det. 

Och stort lycka till i livet

Hej och välkomna allihopa till årets bokmässa på Växjös stadsbiblioteket. 

Jag kommer att finnas på plats. Och ställa ut min bok så kom gärna förbi och säg hej om ni känner för det. 

Dag: Lördagen den 23 November 

Tid: Kl 10,00-16,00

                                           Plats: Västra Esplanaden 7 i Växjö