C4 Ventilation AB startade år 1997. Vi utför FUNKTIONSKONTROLL, OVK-BESIKTNING, INJUSTERING AV LUFTFLÖDEN, VENTILATIONSRENSNING, PROJEKTERING, MONTERING, SERVICE/REPARATIONER av alla typer av ventilationssystem. Vi har många års erfarenhet av bostadsventilation i flerfamiljshus, industri- och kontorslokaler.

Tack vare lång erfarenhet, fortbildning och att vi följer marknadsutvecklingen, kan vi leverera våra tjänster på bästa möjliga sätt. Vi arbetar systematiskt för att uppnå bästa kvalitet- och miljöpolicy.

Vi arbetar med både bostadsrättsföreningar, privata och offentliga fastighetsägare samt byggföretag. Vi värdesätter bra relationer med våra kunder och har bra kontakt med våra leverantörer.

Varför ventilation?

Eftersom vi tillbringar 90% av vår tid inomhus, är det viktigt med inomhusluft av god kvalitet. Dessutom svarar ventilationen för en stor del av den totala energikostnaden. Fuktproblem i badrum/duschrum är också vanliga problem p.g.a dålig ventilation.

Vi ser fram emot en givande kontakt med Er, där vi tillsammans kan planera för den allra bästa och ekonomiska lösningen för Er ventilationsanläggning.

ERFARENHET

Vi har mer än 20 års erfarenhet i branschen. Genom att anlita oss är du i trygga händer från början till slut

DET LILLA EXTRA

Felaktigheter och eventuella förslag till förbättringar protokollförs under arbetets gång för kundens kännedom. Vi åtgärdar även dessa felaktigheter eller förbättringar om så önskas. På detta vis kan vi hålla nere kostnaderna på din ventilationsanläggning.

TRYGGHET

När du anlitar C4 Ventilation AB är du i goda händer, vi sätter alltid kunden i fokus hela vägen.