Välkommen!

Bygg & Murning AB erbjuder kompletta lösningar för ny-, till- eller ombyggnationer och även allt inom kakel och klinker och badrumsrenoveringar. Självklart är vi certifierade och medlem i BKR.

Vår affärsidé bygger på punktlighet, noggrannhet och stort engagemang, vilket lägger grunden till långsiktiga relationer med såväl kunder som leverantörer och underleverantörer. Vi hjälper till med helheten, från idé till verklighet där vi är måna om att Ni skall känna Er nöjda. Vi är medlem i Smålands nätverk för specialiserade byggnadsvårdsföretag, Byggnadsvård Qvarnarp.


Med vår professionella hjälp kan er dröm förverkligas.

Vår kunskap - din trygghet

Tjänster

INVÄNDIGT

Ny-, till- eller ombyggnationer av bland annat badrum, bastu, kök och källare. Vi utför även spis- och kamininstallationer samt renovering och installation av kakelugnar.

UTVÄNDIGT

Ny-, till- eller ombyggnationer av bland annat altaner, uterum, garage, tak, uteplatser. Vi genomför även fasad- och skorstensrenoveringar.

PROJEKT

Hör även med oss om du behöver hjälp med mark- och trädgårdsarbeten såsom dräneringar, garageinfarter, sten- och plattsättning, pooler mm.