Nettbutikken stengt ut oktober

_______________________________

Egenutviklede skiver

BOJ har i samarbeid med Norpapp Industri utviklet skiver for jaktfeltskyting. Disse skivene er produsert i bølgepapp og er derfor så stive at de kan settes rett inn i et skivestativ uten problemer. Hovedmålsettingen til BOJ er å gjøre jaktfelt så attraktivt både i trenings- og konkuranseøyemed at den jevne jeger ønsker å delta.

Noen av produktet er overflatebehandlet for å tåle fukt.

Ingen utsending av varer i juli

På grunn av 3 uker ferie blir det ikke sendt ut varer fra nettbutikken resten av juli. Vi starter utsending av varer fra 1. august.

Prisøkning fra 5. februar 2022

På grunn av prisøking fra vår skiveleverandør ser vi oss nødt til å øke prisene på våre skiver fra 5. februar 2022. De fleste produkter har fått et pristillegg på kr 5,-. 

   

Betalings og leveringsvilkår

Betalingsvilkår

Det sendes faktura for bestillingen. Det gis 14 dagers kreditt. I tillegg til TOTALSUM på bestillingen tilkommer Postens satser for pakker. Prisen på pakkene varierer på bakgrunn av størrelse og vekt, og kostnaden på dette vil komme i tillegg til prisen som fremkommer i din ordre.Leveringsvilkår

Skivene distribueres på vegne av BOJ av Kristian Thoresen. Skivene pakkes og sendes ut fra vårt lager på Hallingby. Alle ordre pakkes og sendes med Posten fortløpende senest to virkedager etter at ordren er registrert. Uavhentede postpakker faktureres med minimum Kr. 350.-

Det kan forekomme at skiver og klistrelapper ikke er på lager, varene kan allikevel være tilgjengelig for bestilling i nettbutikken. 

Ovennevnte vilkår må aksepteres for å fullføre kjøp i vår nettbutikk. Dette gjøres mot slutten av handelen.