O-FESTIVALENS OFFISIELLE NETTSIDER

Denne siden er i utgangspunktet kun en klubbintern infoside om O-Festivalen. De offisielle nettsidene til O-Festivalen finner dere her:

www.o-festivalen.no 

Julekort fra arrangementskomiteen

Over ser dere GPS-rutene fra gårsdagens befaring av mulig løpsterreng for O-Festivalen 2022. Fint i skogen (bare litt bløtt og kaldt). 

 • O-Festivalen 2021 utsettes til 2022 !

  Korona-epedemien rammer samfunnet på mange måter. Norges orenteringsforbund har valgt å forskyve årets O-festival (arrangeres av Kongsberg) til neste år. En følge av dette er at vårt O-festival arrangement blir forskjøvet fra 2021 til 2022.

  01.05.2020 20:30
 • Politiets utdanningssenter på Sæter blir stevnesenter

  Politiets utdanningssenter på Sæter blir stevnesenter

  I landlige omgivelser 3km nord for Kongsvinger by ligger Politiets utdanningssenter, med god utsikt til Kongsvinger festning. Dette vil bli arrangementets stevnesenter og o-camp . Det vil bli muligheter for både å leie ulike typer overnattingsmuligheter, men også tradisjonell camping. Området har også gode treningsmuligheter - for dem som er opptatt av slikt. 

  01.05.2020 20:29
 • BKOKs "eplehage" blir arena for langdistansen og mellomdistansen

  BKOKs "eplehage" blir arena for langdistansen og mellomdistansen

  Sagnomsuste Kolemoen m/ omland blir arenaen for både mellomdistansen og langdistansen. Variert skogsterreng med flate og stirike furumoer, dype ravinedaler, detaljrike skrålier og aller øverst venter det kremterreng for de lengste løypene. 

  01.05.2020 20:28
 • Kongsvinger festning blir arena for sprintdistansen

  Kongsvinger festning blir arena for sprintdistansen

  Forsvarsbyggg har stilt seg positive til at O-festivalen kan benytte Kongsvinger festning med forterreng som arena for fredagens sprintdistanse.

  01.05.2020 20:24

25-27.juni 2021 skal Nydalen Skiklubb og Brandval/Kongsvinger OK arrangere norsk orienterings flaggskip - O-Festivalen.  Mer Info kommer.