Välkommen!

Till Branäs motorförening och skoteråkning i norra Värmland.

När du betalar för att åka på våra leder ingår även Nordvärmlands snöskoterklubbs leder,  och pengarna går till underhåll av lederna såväl vinter som sommar. Vintertid så sladdar vi lederna. Och under sommar så röjer vi lederna, bygger broar mm. Allt för att skapa så bra förutsättningar för skoteråkning under vintern.

Följ oss på Facebook för senaste nytt

Avgiftsbelagd skoterled

Branäs Motorförening & Nvssk har avtalat med markägare om så kallad nyttjanderätt vilket ger föreningens betalande skoteråkare möjlighet att åka på skoterlederna. Det är endast de som betalt ledavgift för sin snöskoter (eller ATV/UTV med bandsats) som får åka på skoterlederna, och då endast på snöklädd mark (normalt december till april).

Kontroller kommer att genomföras regelbundet inom hela led-området. Om man kör skoter/ATV/UTV inom avgiftsbelagt område utan ledavgiftsdekal monterat på fordonet eller giltigt kvitto tas en kontrollavgift ut på 800 SEK plus ledavgift för den aktuella perioden.

Medlem (gäller för hela familjen)                      250:-
Ledavgift säsong (gäller för en snöskoter)   850:-
Ledavgift dagkort (gäller för en snöskoter) 125:-

Medlemskap och säsongskort

Vill du bli medlem och köpa ledkort, maila branasmotor@gmail.com Går även att göra med Swish enligt nedan. Swishar du ditt medlemskap, kom  ihåg att ange ditt namn, adress och mailadress.

Dagkort

Besöker du oss bara någon dag och inte vill lösa ett säsongskort, då kan du lösa dagkort, det gör du enkelt genom Swish eller Vipps