C.I.B NORD SE NO FI EE UCH MUSICAL´S MACHO GOSSIP (PEPSI)

Ett av våra barnbarn Algot med Pepsi. Han är så försiktig med dem. Lånar ut sina saker.

Pepsi är en helt UNDERBAR hund!

Han är snäll mot allt och alla, han tror inte ont om någon. En glad och positiv hund fylld med energi.

Vi har tränat mycket agillity, han är så snabb att det inte finns en möjlighet att hinna med. Han börjar vifta på svansen när han hoppar ur bilen och förstår vad vi ska göra.

Det finns många glada minnen från utställningar med honom, det är så roligt att visa honom i ringen. Han gillar att visa upp sig och sköter sig exemplariskt.

Idag är han Svensk, Norsk, Finsk, Estlänsk, Nordisk, Internationell utställningschampion!

Vi har provat på gryt ett par gånger men han har ingen jaktlust på grävling. Han jagar inget. Men han gillar viltspår så det ska han få tävla våren 2017.

Han går alltid lös om det inte finns trafik i närheten, han motionerar sig själv i skogen genom att bara springa omkring. Var rädd att han skulle börja jaga när vi börjat träna viltspår med honom, men nej han är precis som vanligt.

Till hans onödiga lärande (till Jenni sa att det var bra att kunna) hör att han kan nysa på kommando.

Han är en matglad hund äter allt utom champinjoner. De spottar/flyger ur hans mun och samma blick varje gång: gör inte om det där...

Pepsi är en berest hund, det är alltid lätt att resa med honom, både på flyg, båt och bil. Som vanligt är han cool och bara lägger sig och sover där han är.

 

 

Pepsi har bäddat ner sig i resväskan på båten
Pepsi och Fanta på Arlanda, ska flyga till Finland
Pepsi på väg till Finland på färjan. Hundtoa
Pepsi BIR i Tartu i Estland