I början av -90 talet bestämde vi oss för att Borderterrier skulle vi ha en dag!

Då hade vi Dobermann (CIB, NORD UCH Doberhill Black Keroke), vi tävlade sök med honom. Vi hade den trevligaste Dobermannen, han älskade alla, men många är rädda för dem. Vår äldsta son Fredrik hade en Springerspaniel från kennel Nobhill.

Vår yngsta son Jonas (född 1988) hade en reserv dagmamma. De hade en Borderterrier och mannen i den familjen löptränade tillsammans med hunden. Vi var så imponerade av den hunden, på dagtid tillsammans med dagbarna och sen löpträna med husse.

På den vägen är det, eftersom vi jobbade mycket bägge två och sällan var hemma, passade inte hund in under åren efter Dobermann och Springerspaniel.

År 2009 startade vi vårt företag (hedstromskok.se) och då kännde vi bägge två att nu var det dags att leva tillsammans med en BORDERTERRIER!

Juni 2009 åkte vi till Anna-Karin Bergh i Mariefred för träffa Billy (Rabalder Tunna Skivor) för första gången, han åkte med oss hem den dagen. Den hunden har gav oss så mycket lycka!

Sen köpte vi en son efter Billy (Pepsi, Musical´s Macho Gossip), hans dotter (Tyra, Musical´s Maharahja) och hans dotterdotter (Fanta, Musical´s Grease Lightning) samt "Cola" Sweeping Vintage Angel. Pepsi och Tyra har flyttat till vår vän Carina.

Hemma bor nu Fanta, hennes döttrar Soda (och Sodas son Zingo) och Lemon.

Jolly och hennes dotter Festis och son Champis.

Cola.

Zero

 

Pernilla med Fanta BIM och Tony med Pepsi BIR i Tartu Estland 2015
Tony med Billy i knä, från vänster Tyra och hennes bror Pepsi