Välkommen till Big Hill

Big Hill erbjuder tjänster inom HR, ledarskap och mental träning. Med erfarenhet från idrotten, Försvarsmakten och det privata näringslivet förenar vi på Big Hill metoder från idrottspsykologin och coaching för att skapa glädje, medvetenhet och måluppfyllelse.

Vill ni utveckla era processer kring HR eller har ni behov av hjälp med HR någon dag per vecka för att hinna fokusera på andra frågor?

 

Jag heter Petter Lindström och jobbar på Big Hill AB.

Vi hjälper företag med HR!

Jag har genom under åren byggt upp HR-funktioner, ansvarat för allt från comp & ben, rekrytering, avveckling, kompetensutveckling och förhandlingar främst i Norden, men även varit ansvarig för HR i Östeuropa och Afrika.

Jag har haft förmånen att arbeta med många olika frågor såsom ledarskap, kultur/värdegrund, mångfald, kompetensförsörjning, löneprocesser och arbetsmiljö.

Hör av dig så kan vi diskutera mera kring de behov som din verksamhet har!

 

 

Kan bra bli bättre?

Här bak står jag bra – om att omedvetet hålla igen för att slippa vinna

Inom idrottsvärlden är det ett känt fenomen att många omedvetet håller igen för att ”slippa” vinna och komma först. Man vill inte vinna eftersom man då måste vara i centrum, möta media, hålla tacktal. Rädslan inför detta ”okända” är större än glädjen att få vinna. Om detta förekommer i idrottsvärlden finns det med säkerhet inom affärsvärlden också. Men hur ska man komma tillrätta med något som sker omedvetet? Kan man göra det medvetet? Här finns en stor dold resurs på de flesta arbetsplatser. Kan man med hjälp av tex mental träning och coaching ta tillvara denna dolda kompetens och potential.

Vill du veta mer – hör av dig!