Kurs i bruk av Osterwalder’s Business Model Canvas

Kurs i bruk av Osterwalder’s Business Model Canvas

Berger Bedriftsutvikling AS inviterer til kurs i bruk av Osterwalder’s Business Model Canvas i Drammen fredag 3.oktober 2014 kl. 10:00 – 14:00

Osterwalder’s Business Model Canvas (BMC) blir mer og mer benyttet til å kartlegge og teste hvordan kjernen i bedriften vil fungere. Modellen benyttes også til å vurdere og teste ulike alternativer for gode valg når du planlegger oppstart, omstilling eller videre utvikling av bedriften.

Dette etterspørres i større og større grad av banker, Innovasjon Norge, investorer og andre, og det gir ikke minst deg selv (og de ansatte) et annet perspektiv og en bedre forståelse og oversikt over egen bedrift.

 

På kurset vil du få innsikt i, og forståelse for, hva en forretningsmodell er, med særlig vekt på Osterwalders canvas-modell, relatert til egen forretningside, og åpne for å se ulike muligheter og konsekvenser for valg, hvordan fremskaffe den beste modellen for gjennomføring samt vurdere strategier og aktiviteter for innføring av modellen i egen bedrift.

 

Tematisk innhold:

  • Innføring av forretningsmodell som begrep og betydningen for bedriften
  • Gjennomgang av de 9 elementene i BMC
  • Relasjonene mellom de enkelte elementene.
  • Ulike mønstre og hvordan de fungerer
  • Hvordan velge den beste modellen
  • Strategier knyttet til innføring og gjennomføring av modellen
  • Gjennomføringsprosessen

 

Har du tanker om å starte egen bedrift, vil du utvikle bedriften din videre, eller er du bare nysgjerrig så meld deg på i dag.
Det er begrensede plasser på dette kurset.

 

Påmelding
Påmelding: send en mail
Påmeldingsfrist: mandag 19.september 

Kurset koster kr. 2.500,- inkl Osterwalders bok «Business Model Generation»

26.08.2014 15:00