30 år i järnvägsbranschen

BAMAB är ett företag i järnvägsbranschen med lång erfarenhet och stort kunnande inom bl.a. maskinteknik och spårunderhåll. Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners är vårt mål att alltid erbjuda högsta möjliga kvalité och service till en rimlig kostnad. BAMAB i samarbete med sina leverantörer är känd för sin extremt goda leveransberedskap. Vår passion är att överträffa våra egna och kunders förväntningar i alla avseenden.

Vår strävan är att tillsammans med våra leverantörer och samarbetspartners vara det självklara valet för maskinägare och banförvaltare i Norden. Sätter ni värde på kunskap, engagemang och tillförlitlighet är BAMAB det självklara valet.

BAMAB är bl.a. agent och återförsäljare för MATISA från Schweiz, tillverkare av tunga maskiner för järnvägsunderhåll och nyproduktion.

Vi representerar även MKTOOL från Frankrike, tillverkare av stoppverktyg till alla på marknaden förekommande spårriktmaskiner.

Vi har även ett etablerat samarbete med ROVAB, leverantör av bl.a. rälssmörjsystem.

På uppdrag erbjuder vi även våra tjänster i kontakt med svenska och utländska entreprenörer samt infrastrukturägare i både Norge och Sverige. Vi åtar oss även vissa branschspecifika översättnings- och tolktjänstuppdrag kopplat till tyska och engelska.

MATISA B 66 U

www.matisa.ch

Certificate of Qualification