Smyckefabriken Sthlm

Maria Wilhelmsson heter jag som står bakom Smyckesfabriken Sthlm. 2008-2013 hette företaget Mawi Design, men i maj 2013 bytte vi namn och heter nu Smyckesfabriken Sthlm. Jag skapar personliga smycken för stora och små med fokus på namnsmycken i sterlingsilver. Allt görs för hand i min ateljé i Gamla Enskede.

Jag kom i kontakt med Bags & Boxes 2010 när jag letade efter förpackningar till mina smycken och sen dess är jag fast. Alla mina smycken packas och skickas i deras askar och med deras band runt. För mig är det viktigt att asken kompletterar smycket inuti och dessa askar är som små praliner! Jag älskar att de finns i så många färger och storlekar så att jag kan välja ask och band efter smycket som kunden har beställt. Något som är otroligt uppskattat!

Förutom underbara produkter så väljer jag även Bags & Boxes för deras personliga och utomordentliga service. För mig är det viktigt att det finns en omtanke och känsla bakom, och det finns det här.

Välkommen in i min webshop och botanisera bland alla smycken och få dem hemskickade i en fin ask!

Varma Hälsningar från Maria.

Klicka på bilden för att komma till Smyckesfabriken Sthlm´s hemsida Klicka på bilden för att komma till Smyckesfabriken Sthlm´s hemsida
Smyckefabriken Sthlm Smyckefabriken Sthlm Smycken, färdiga att skickas!