Om oss...

Välkommen till Bags & Boxes.

Vi är inte störst, men vi har ett av nordens största sortiment av presentförpackningar och emballage. Eller som våra kunder brukar säga -Dom snyggaste och roligaste förpackningarna.
I Sverige är vi vana vid att slå in våra presenter i presentpapper och ett snöre runt. Vi vill ta förpackningen ett steg högre upp därför skapades Bags & Boxes. Våra produkter tillverkas till 77% i förpackningarnas förlovade land USA. Vi ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt köpa dom i Sverige.


 

Personal på centrallagret. Personalen på centrallagret i Tennessee som ser till att alla våra beställningar samordnas.

Vår resa börjar i Tennessee, USA.
De flesta av våra produkter tillverkas runt om i USA. Smyckesaskarna tillverkas i staten Oregon, dom håller en superkvalitet som vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder här i Sverige.

Personalen på centrallagret samordnar alla våra leveranser inom USA och ser till att allt skickas vidare till vårt lager i Sverige.

Vi försöker se till att dom mest gångbara produkterna finns på våra lagerhyllor i Karlstad för snabb leverans vidare till våra kunder. Det som inte finns hemma på lager tar ca: 2-3 veckor att få hem från USA.

Öppet året runt, dygnet runt. Handla dygnet runt i vår webshop

Webshopen utökas.

I takt med att vårt lager här i Sverige utökas så blir dom produkterna även en webshopsartikel som snabbt kan levereras till våra kunder. 

Främst är det privatpersoner som handlar här men också företagare, som kanske vill ha lite provexemplar innan man beslutar om den stora beställningen.

Som företagare handlar man större kvantiteter till lägre priser och man kan även beställa varor ur vår huvudkatalog, men då kanske det blir något längre leveranstid.

Så fort dina varor i webshopen är beställda får du en faktura på den mailadress du uppgivit. När fakturan är betalt skickas dina varor inom 2-3 dagar, på så vis slipper du exp.avgift. Enkelt och bra.

Bags & Boxes Företagare beställer direkt till vårt kontor.

För dig med större beställningar.

Är du företagare kan du även maila in din order på order@bagsandboxes.se eller ringa direkt till vårt kontor på 070-3586294 

Om du ringer oss kan du även få leverans besked på en gång och om du har frågor om produkten kan du få svar direkt. 

Vill du ha vår prislista till vår stora huvudkatalog så ring eller maila oss så mailar vi den till dig i PDF.

Du som vill använda våra bilder vidare på din hemsida eller i annat reklamsyfte måste få vårt godkännande till det.

 

 

 

Segerssons marmeladeri Bilden visar en av våra förpackningar som Segerssons marmeladeri använder.

Nöjd slutkund.

Efter din leverans från oss hoppas vi att du blir lika nöjd som våra övriga kunder.