Om oss...

Välkommen till Bags & Boxes.

Vi är inte störst, men vi har ett av nordens största sortiment av presentförpackningar och emballage. Eller som våra kunder brukar säga -Dom snyggaste och roligaste förpackningarna.
I Sverige är vi vana vid att slå in våra presenter i presentpapper och ett snöre runt. Vi vill ta förpackningen ett steg högre upp därför skapades Bags & Boxes. Våra produkter tillverkas till 77% i förpackningarnas förlovade land USA. Vi ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt köpa dom i Sverige.


 

Personal på centrallagret. Personalen på centrallagret i Tennessee som ser till att alla våra beställningar samordnas.

Vår resa börjar i Tennessee, USA.
De flesta av våra produkter tillverkas runt om i USA. Smyckesaskarna tillverkas i staten Oregon, dom håller en superkvalitet som vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder här i Sverige.

Personalen på centrallagret samordnar alla våra leveranser inom USA och ser till att allt skickas vidare till vårt lager i Sverige.

Vi försöker se till att dom mest gångbara produkterna finns på våra lagerhyllor i Karlstad för snabb leverans vidare till våra kunder. 

Öppet året runt, dygnet runt. Handla dygnet runt i vår webshop

Webshopen utökas.

I takt med att vårt lager här i Sverige utökas så blir dom produkterna även en webshopsartikel som snabbt kan levereras till våra kunder. 

Främst är det privatpersoner som handlar här men också företagare, som kanske vill ha lite provexemplar innan man beslutar om den stora beställningen.

Så fort dina varor i webshopen är beställda får du en faktura på den mailadress du uppgivit. När fakturan är betalt skickas dina varor inom 2-3 dagar, på så vis slipper du exp.avgift. Enkelt och bra.

Segerssons marmeladeri Bilden visar en av våra förpackningar som Segerssons marmeladeri använder.

Nöjd slutkund.

Efter din leverans från oss hoppas vi att du blir lika nöjd som våra övriga kunder.