Sittdynor med luft - KONTOR och FORDON

AIRCELL A, B och C - Sitt på luft

Sittdynorna är tryckavlastande och stötdämpande för stuss,  sittbensknölar och ryggen.  Dynorna är uppbyggda av luftceller sammanlänkade med kanaler som man fyller med luft bara precis så man sitter ovan underlaget. När man sitter på dynan strömmar luften fritt mellan cellerna vilket får kroppstyngden att fördelas över hela sittytan. Det förbättrar blodcirkulation och förhindrar träsmak och domningar samtidigt som vibrationer reduceras och stötar absorberas.

 

Aircell A PRO

Sittdyna med luft 47x42 cm PRO

Aircell A

Sittdyna med luft 47x42 cm

Aircell A Flex

Sittdyna med luft 47x42 cm Flex

Aircell B

Sittdyna med luft Polyurethane fabric 42x29 cm

Aircell BB

Ryggstöd med luft Polyurethane fabric 42x29 cm

Aircell C

Sittdyna med luft Polyurethane fabric 29x24 cm

Sittdynor - MC

Sittdynor med luft för MC

Att sitta under längre sträckor är påfrestande för kroppen. Det höga trycket på sittbensknölarna försämrar blodcirkulationen vilket leder till träsmak och domningar i benen. Dessutom kan det vara påfrestande för leder och rygg. Med luftceller i sittdynan undviker du problemen och sitter bekvämt under hela resan. Tekniken har med framgång använts inom sjukvården sedan 1970-talet till bland annat rullstolar.

WildAss sittdynor levereras med överdrag. Det finns tre storlekar/varianter i vanlig luft. Pillion för passagerarsätet, Smart som en medium/förardyna samt en sport för de smalare sportigare modellerna. Dessa tre storlekar inns även i en kombinationslösning i både luft och med gel på toppen. En något mer avancerad teknik och kan användas bara som gelsits eller båda beroende på situation.

WA Lite Pillion

MC - Sittdyna med luft

WA Air Gel Pillion

MC - sittdyna m luft och gel

WA Lite Smart

MC - Sittdyna med luft

WA Air Gel Smart

MC - Sittdyna med luft och gel

WA Lite Sport

MC - Sittdyna med luft

WA Air Gel Sport

MC- Sittdyna med luft/gel

AIRHAWK

Airhawk har både modeller för stolar på kontor eller i bilen samt för mc.

AH2SML för långa mc-sadlar

art.nr 301 som passar både i kontorsstol och fordon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STÅMATTA! NYHET superskön att stå på!

AIRCELL S - Stå på luft – NYHET!

Gör underverk för trötta ryggar och ben.

Att stå på hårda golv är mycket tröttande för fötter och rygg. Med ståmattan står du dynamiskt och avlastat och du får piggare fötter, ben och rygg! Som ovan beskrivet är det bra att variera sin arbetsdag med att sitta och stå. Nytt är att vi nu även skapat en Aircell ståmatta med avlastande effekt. Ståmattan består av små luftfyllda celler i neopren/tyg och underlaget är utrustat med antiglidmaterial. Du står dynamiskt men stadigt på den och om du vill flytta den kan du kliva av och lätt skjuta den till önskad plats.

AH2SML

Large MC -dyna

Aircell S

Ståmatta med luftceller 50x60 cm

301

Flexibel sittdyna med luft