STEVNESENTER | O-CAMP

 • Innsjekking

  Vi åpner fredag kl. 1300.

  Les mer…
  24.06.2022 10:02
 • Informasjon om innsjekking

  Informasjon om innsjekking

  Vi åpner fredag kl. 1300.

  Les mer…
  24.06.2022 09:42
 • FESTIVALCAMPEN ER ÅPEN FOR BESTILLING

  årets O-festival kan by på oppstillingsplasser for både bobiler og campingvogner, samt egen teltleir. Festivalcampen og stevnesenteret er plassert i umiddelbar nærhet av arenaen til sprintdistansen 24/6 - og like ved Kongsvinger festning og Øvrebyen. Det blir litt begrenset med moderne fasiliteter, men kan bli koselig for det :-). Vann og strøm vil kun være tilgjengelig ved stevnesenteret (Skytterhuset), og miljøstasjoner (renovasjon) vil plasseres ut både ved Skytterhuset og ved teltleiren.  

  Booking av telt-, bobil- og campingplasser er mulig via Festivalbutikken (se øverst til høyre i menyen).  

  05.05.2022 17:40
 • KONSGSVINGER SKYTTERBANE BLIR ÅRETS FESTIVALCAMP

  Bare noen gode steinkast unna Kongsvinger festning og arena for fredagens sprintdistanse ligger Kongsvinger skytterbane og årets "O-camp". Oppsiktsvekkende sentralt, men også skjermet i historiske omgivelser tett oppunder Kongsvinger festning og den sjarmende trehusbebyggelsen i Øvrebyen.

  Her vil man også kunne finne O-festivalens stevnesenter. Det er gangavstand til både museer, kafeer, svømmehall, butikker og store skoger.

  24.02.2022 16:54

NYHET ! FESTIVALCAMP

 • MULIGHET FOR LEIE AV LAGSTELT

  MULIGHET FOR LEIE AV LAGSTELT

  Det lokale Heimevernet er blant arrangementets mange samarbeidspartnere, og stiller sine lagstelt til utleie på Festivalcampen. Lagsteltene har plass til 8 voksne (eller ca. 17-23 glade ungdommer...:-)). Teltene vil stå ferdig oppslått, og man kan i tillegg bestille muligheter for oppvarming av teltet. Akkurat som på 10Mila/Jukola - bare litt anderledes... 

  Antall tilgjengelige telt er begrenset, og det kan være smart å være tidlig ute med bestilling. Første mann til mølla gjelder. 

  Leie av telt: 1500kr/natt | Leie av teltovn: 500kr/natt.

   

  28.02.2022 20:00
 • O-FESTIVALEN MED EGEN FESTIVALCAMP !

  O-FESTIVALEN MED EGEN FESTIVALCAMP !

  O-camp og stevnesenter ligger ikke langt i fra Kongsvinger festning og arena for sprintdistansen, men enda nærmere ligger FESTIVALCAMPEN ! 

  På historisk grunn, og mellom de gamle skansene "Norske Løve" og "Prins Fredrik" blir det muligheter for både å sette opp eget telt, men også benytte ferdig oppsatte militære lagstelt. 

  Det er ikke mulig å parkere bil (er) i dette område. Ikke blir det strøm heller (mobilene får lades i varmestua på Stevnesenteret). Felles drikke/vaskeposter. Nesten som i gamle dager. Og javisst blir det Baiamaia (utedo - hvis man ikke rusler til Stevnesenteret)!  

  Dette kan bli både sosialt og stas.  

  24.02.2022 17:17
lagt til handlevogn