24/6 - SPRINTDISTANSE | 25/6 - MELLOMDISTANSE | 26/6 - LANGDISTANSE

Velkommen til Norsk O-festival 2022, Kongsvinger og mystiske Finnskogen !  

FLERE BILDER FRA SPRINTDISTANSEN

Det var ikke bare arrangøren som hadde husket å ta med fotoapparatet. Snorre Veggan fra Oppsal OL, har også funnet fine motiver under fredagens sprintdistanse ved Kongsvinger festning.

STEMINGSRAPPORT 3 | LANGDISTANSE

Adskillig bedre løpstemperatur, men lange og krevende løyper - som seg hør og bør på en langdistanse. Fotograf: Henrik Langbråten.

STEMNINGSRAPPORT 2 | MELLOMDISTANSE

Ny (varm) dag i skogen - nye bilder. Fotograf: Henrik Langbråten.

STEMNINGSRAPPORT 1 | SPRINTDISTANSE

O-Festivalen har ikke mindre enn to stevnefotografer "ute i felt" for å dokumentere stemning, det fine været og stor innsats. Løperene har generelt fått krevende utfordringer. Fotografene har også lagt ned mye og godt arbeid. Vi andre kan bare kose oss med fine bilder og nyte :-). 

Bilder tatt av Bjørn Hauge finner dere her: Sprint

Mellomdistanse

Trykker dere på bildet under, så kan dere se bilder som Henrik Langbråten har tatt. 

VELKOMMEN !

Endelig har dagen kommet og både årets O-festival og St.Hansfeiringen kan starte. Vi tror det kan bli bra, utfordrende og gode minner :-).  

OPPDATERT LØPSINF0

Nå er løpsinfo (PM) oppdatert og tilgjengelig både hos Eventor og hvis du trykker på "Løpsinfo" i menyen. 

VÆRMELDING

Det er alltid fint vær på Kongsvinger... Værprofetene melder om temperaturer opp mot 29 grader! Det kan m.a.o. bli bading, sene kvelder og mye drikking. 

Værmelding - YR

LIVESENTER ER ETABLERT

Det er sikkert ikke mange, men de få osm ikke har tatt turen til Kongsvinger for å feire St.Hans og O-Festivalen trenger ikke fortvile. Arrangementes Livesenter er etablert og operativt. Det er bare å nyte timevis med analyser og studier.

NYHETSLISTER

 • Innsjekking

  Vi åpner fredag kl. 1300.

  Les mer…
  24.06.2022 10:02
 • Informasjon om innsjekking

  Informasjon om innsjekking

  Vi åpner fredag kl. 1300.

  Les mer…
  24.06.2022 09:42
 • FESTIVALCAMPEN ER ÅPEN FOR BESTILLING

  årets O-festival kan by på oppstillingsplasser for både bobiler og campingvogner, samt egen teltleir. Festivalcampen og stevnesenteret er plassert i umiddelbar nærhet av arenaen til sprintdistansen 24/6 - og like ved Kongsvinger festning og Øvrebyen. Det blir litt begrenset med moderne fasiliteter, men kan bli koselig for det :-). Vann og strøm vil kun være tilgjengelig ved stevnesenteret (Skytterhuset), og miljøstasjoner (renovasjon) vil plasseres ut både ved Skytterhuset og ved teltleiren.  

  Booking av telt-, bobil- og campingplasser er mulig via Festivalbutikken (se øverst til høyre i menyen).  

  05.05.2022 17:40
 • KONSGSVINGER SKYTTERBANE BLIR ÅRETS FESTIVALCAMP

  Bare noen gode steinkast unna Kongsvinger festning og arena for fredagens sprintdistanse ligger Kongsvinger skytterbane og årets "O-camp". Oppsiktsvekkende sentralt, men også skjermet i historiske omgivelser tett oppunder Kongsvinger festning og den sjarmende trehusbebyggelsen i Øvrebyen.

  Her vil man også kunne finne O-festivalens stevnesenter. Det er gangavstand til både museer, kafeer, svømmehall, butikker og store skoger.

  24.02.2022 16:54
 • MULIGHET FOR LEIE AV LAGSTELT

  MULIGHET FOR LEIE AV LAGSTELT

  Det lokale Heimevernet er blant arrangementets mange samarbeidspartnere, og stiller sine lagstelt til utleie på Festivalcampen. Lagsteltene har plass til 8 voksne (eller ca. 17-23 glade ungdommer...:-)). Teltene vil stå ferdig oppslått, og man kan i tillegg bestille muligheter for oppvarming av teltet. Akkurat som på 10Mila/Jukola - bare litt anderledes... 

  Antall tilgjengelige telt er begrenset, og det kan være smart å være tidlig ute med bestilling. Første mann til mølla gjelder. 

  Leie av telt: 1500kr/natt | Leie av teltovn: 500kr/natt.

   

  28.02.2022 20:00
 • O-FESTIVALEN MED EGEN FESTIVALCAMP !

  O-FESTIVALEN MED EGEN FESTIVALCAMP !

  O-camp og stevnesenter ligger ikke langt i fra Kongsvinger festning og arena for sprintdistansen, men enda nærmere ligger FESTIVALCAMPEN ! 

  På historisk grunn, og mellom de gamle skansene "Norske Løve" og "Prins Fredrik" blir det muligheter for både å sette opp eget telt, men også benytte ferdig oppsatte militære lagstelt. 

  Det er ikke mulig å parkere bil (er) i dette område. Ikke blir det strøm heller (mobilene får lades i varmestua på Stevnesenteret). Felles drikke/vaskeposter. Nesten som i gamle dager. Og javisst blir det Baiamaia (utedo - hvis man ikke rusler til Stevnesenteret)!  

  Dette kan bli både sosialt og stas.  

  24.02.2022 17:17
 • BRIKKEBUTIKKEN STØTTER O-FESTIVALEN

  BRIKKEBUTIKKEN STØTTER O-FESTIVALEN

  Visste du at Norges suverent største LEGO-butikk - BRIKKEBUTIKKEN - har sin butikk I Kongsvinger? Det kommer dere i allefall til å legge merke til i løpet av årets O-Festival. I alle fall alle under 12 år... 

  Les mer…
  16.06.2022 22:43
 • RETURA STØTTER O-FESTIVALEN 2022

  RETURA STØTTER O-FESTIVALEN 2022

  Orienteringsarrangement legger mye heder og ære i å rydde opp etter seg. RETURA ønsker å støtte oss i arbeidet med å gjøre dette enda bedre. RETURA vil være tilstede med "miljøstasjoner" på samtlige arenaer og overnattingssteder, slik at vår søppel blir tatt godt vare på. 

  21.03.2022 10:20
 • 4 ALL SPORT STØTTER O-FESTIVALEN 2022

  4 ALL SPORT STØTTER O-FESTIVALEN 2022

  Norges orienteringsforbund har fornyet sin avtale med 4 All Sport. Det blir mao rikelige med muligheter til å fornye o-sekken med nytt o-utstyr.  Nå også med ny logo.

  27.02.2022 12:21
 • ALLER TRAVEL STØTTER O-FESTIVALEN 2022

  ALLER TRAVEL STØTTER O-FESTIVALEN 2022

  Det er stor stas for O-festivalen 2022 at Aller Travel ser seg tjent med å støtte vårt arrangement. Dette er både selskap og folk som er vant med å "finne fram i verden".

  27.02.2022 12:10
 • ØSTCOM AS STØTTER ARRANGEMENTET - NY HOVEDSPONSOR

  ØSTCOM AS STØTTER ARRANGEMENTET - NY HOVEDSPONSOR

  Kongsvingerbedriften ØstCom har et stort hjerte for orienteringsidretten, og vil støtte årets O-festival på mange måter. Håpet er stor deltagelse, stor innsats og mange smil - både for deltagere, arrangører og egne ansatte :-).

  27.02.2022 11:59
 • INNLANDET FYLKESKOMMUNE STØTTER O-FESTIVALEN 2022

  INNLANDET FYLKESKOMMUNE STØTTER O-FESTIVALEN 2022

  Få aktører har vært mer i vinden enn Innlandet fylkeskommune i det seneste. Kanskje kan forvaltningsleddet finne "stø kurs" i samarbeid med O-festivalen 2022.   

  Les mer…
  24.02.2022 16:49

VERTSKAPSSPONSORER:

HOVEDSPONSORER:

LEVERANDØRSPONSORER:

FORBUNDSSPONSORER:

lagt til handlevogn