Velkommen!

Velkommen til Arkitekt- og designservice.

Her skal du finne det tilbehøret du trenger til modellproduksjon, utskrifter og øvrige ting til kontoret.

Vi leverer til hele Norge, og har en hente-ekspedisjon i Akersbakken 10 i Oslo (rett ved siden av de gamle lokalene til Sem & Stenersen AS som noen av dere kanskje kjenner til fra før - og ca 200 meter fra Arkitektur-og designhøyskolen).

Finner du ikke det du leter etter på sidene, kontakt oss gjerne - så hjelper vi deg videre.

 

ÅPNINGSTIDER (tlf):  

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00 

 

Hente-ekspedisjon

Mandag:   9.00 -  15.30

Tirsdag:   9.00  - 15.30

Onsdag:   9.00  - 15.30

Torsdag:   9.00  - 15.30

Fredag:     9.00  - 15.30

(kontakt oss ved behov utover dette - vi er absolutt fleksible)

Planlagte avvik, med redusert tilgjengelighet

Sommerstengt 6/7 - 2/8. Skulle det oppstå umiddelbart behov for varer i denne perioden  - kontakt oss pr telefon 92 11 33 20, så ser vi hva vi får til.

 

 

 

 

NYHETER

Prisendring

Med bakgrunn i de siste årenes betydelige kostnadsøkninger på viktige innsatsvarer samt fortsatt høye produksjons- og råvarekostnader, har vi fått varsel om prisøkninger fra våre leverandører.  Økte innkjøpspriser fra våre leverandører, samt økte drivstoffkostnader og bomutgifter, innebærer at vi ser oss nødt til å varsle prisjusteringer på 3-5%, primært på papirbaserte varer, men også på enkelte andre deler av vårt sortiment.

 

Prisendringen gjelder fra 25.mai.

 

 

 

Ting som skjer

 

Ny personvernlovgivning for Norge og Europa, GDPR.

Hva lagrer vi av opplysninger, og hvordan beskyttes/brukes de?

- for privatpersoner, så lagrer vi navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle opplysninger relatert til levering til personen. Da vi pt ikke tilbyr faktura til privatpersoner, så vil vi ikke lagre sensitive opplysninger som person-nummer etc.

- Kontaktpersoner hos firmakunder, registreres med navn, e-postadresse og telefonnummer samt eventuelle andre opplysninger som er vesentlige for at vi skal kunne levere vår service til disse kundene.