Kontakt


Anna-Karin Kask

E-post: annakarinkask@gmail.com

Mobil: 070-201 74 36

Facebook: Anna-Karin Kask författare

 

Postadress: 

Hallbacksvägen 12

913 42 OBBOLA BY

 

Dataskyddspolicy

Senast uppdaterad 20181002

annakarinkask.se tillhandahålls av Anna-Karin Kask och vi värnar om er personliga integritet. 
Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Information som vi samlar in Vi använder Visma och Google Analytics för att samla besökarstatistik för annakarinkask.se. I samband med ett affärsavtal samlar vi in nödvändiga personuppgifter för att kunna fullfölja avtalet.

Vad vi gör med informationen Vi analyserar trafiken på annakarinkask.se och använder personuppgifter för att fullfölja beställda tjänster. 

Vilka vi kommer dela informationen med Vi delar inte ut informationen till någon tredje part.

Leverantörer Vi använder oss av Visma och Google Analytics. De hanterar endast nödvändiga uppgifter och i enlighet med de dataskyddskrav som gäller. För mer information, se respektive leverantörs dataskyddspolicy.

Spara personuppgifter Vi sparar dina personuppgifter lokalt i Västerbotten så länge det krävs för att kunna fullfölja våra åtaganden och leveranser. 

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering av din data Inga uppgifter lämnas ut och du har enligt personuppgiftslagen/GDPR rätt att veta vilka uppgifter annakarinkask.se har om dig. Anna-Karin Kask är skyldig att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Kontakta oss om du vill få dina uppgifter raderade. 

Cookies Vi använder cookies på hemsidan för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda hemsidan godkänner du detta.

Förändringar i dataskyddspolicy Vi reserverar oss rätten att ändra denna dataskyddspolicy när som helst. När vi gör förändringar meddelar vi detta genom att publicera uppdateringen på hemsidan och ändra senast uppdaterad-datum längst upp på denna sida. Vid större förändringar meddelas också med en särskild notis på vår hemsida.

Kontakta oss annakarinkask.se är registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 6407051462 och har sitt säte på Hallbacksvägen 12, 91342, Umeå. annakarinkask.se följer svensk dataskyddslagstiftning.

Copyright (C) 2018 Anna-Karin Kask, annakarinkask.se.