Pga Coronan så leder jag nu ingen cirkelträning i vårt gym!

Cirkelträning är lätt att variera och passar många

Jag heter Anna Blomlöf är utbildad Lic. träningsinstruktör på
The Academy i Stockholm. Jag erbjuder cirkelträning i vårt gym på Ålö Gård, alt. kommer jag till er.

Jag kommer att träna din styrka, uthållighet, kondition och koordination på din egen nivå. Vi tränar med kroppsvikt, vikter, gummiband eller andra redskap. Cirkelträning passar alla, såväl otränade som supervältränade – var och en kan anpassa träningsintensiteten efter eget behov och välja lättare eller svårare alternativ av övningarna.

Cirkelträning - En effektiv och rolig träningsform!

Man varvar olika övningar, därav namnet på träningsformen, cirkelträning. När det första varvet är färdigt kan man välja att träna fler varv. Eller så tränar man tre set av en övning och sedan vidare till nästa övning i träningsprogrammet.

Träningen varieras och består av såväl konditions- som styrkeövningar. Träningen blir effektiv eftersom cirkelträning gör det lättare att hålla tempot uppe. Ju mindre vila mellan övningsbyten desto effektivare träningspass. Träning inkl. uppvärmning och strech efteråt tar ca 1 tim.

Varför inte starta morgonen med ett cirkelpass eller om ni hellre vill så leder jag er på en lugnare trailtur i skogen på utös fina motionsstigar.

Pris: 1-8 personer 1.600 kr. Därefter ytterligare 200 kr per person. 6% moms tillkommer på priset.

Avbokning minst 24 timmar innan annars faktureras fullt pris.

Kontakta mig gärna

Anna Blomlöf  Mobil: 070-345 69 12
Epost: anna@alogard.se