Tilaus- ja toimitusehdot:

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt tilaus- ja toimitusehtomme ja henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste.

Tilaus- ja toimitusehdot:

Voitte tehdä tilauksenne Alicant Oy:n verkkokaupasta tai lähettämällä tilauksenne sähköpostilla info@alicant.fi. Ostosopimus syntyy, kun Alicant Oy on vahvistanut asiakkaan tilauksen tilausvahvistuksella.

Hinnat:

Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Alicant Oy myy tuotteet kulloinkin voimassa olevien hinnastojen mukaisesti ja varaa oikeuden hinnan muutoksiin ilman erillistä ennakkoilmoitusta.

Maksuehdot:

Yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille maksuehto on 7 pv netto laskun päiväyksestä tai ennakkomaksu. Pidätämme oikeuden tarkistaa luottotiedot asiakaskohtaisesti. Viivästyskorko 10%. Yksityisille henkilöille maksuehto on ennakkomaksu. Kun suoritus näkyy Alicant Oy:n tilillä, toimitamme tilauksen välittömästi sovitulla tavalla. Suorituksen tulee näkyä tilillämme 4 arkipäivän kuluessa. Mikäli tilausta ei ole maksettu annetussa ajassa, katsomme tilauksen peruutetuksi. Alicant Oy pidättää omistusoikeuden tuotteisiin kunnes koko kauppahinta on maksettu.

Toimitusaika:

Tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-8 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Lähetämme varastossamme olevat tuotteet 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta kun ennakkomaksun suoritus näkyy OP-pankin tilillämme. Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee tuotteittain riippuen tuotteen saatavuudesta 1–6 viikkoon. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostilla mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän arvioitua toimitusaikaa pidempään. Mikäli tarvitset tuotteen nopeasti, tarkista sen saatavuus sähköpostitse info@alicant.fi

Toimitusehdot:

Toimitamme tuotteet postin välityksellä Suomessa asiakkaan valitsemaan postin noutopisteeseen tai lähimpään postitoimipaikkaan. Ja myös kotiovelle asti. Toimitamme myös ulkomaille asiasta erikseen sovittuna. Emme toimita tuotteita Ahvenanmaalle. Tuote katsotaan toimitetuksi, kun se on luovutettu ostajalle tai rahdinkuljettajalle.

Laskun loppusummaan lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät lähetyksen painon ja tilavuuden perusteella. Toimituskulut voi nousta mikäli tuotetta tilataan paljon kerralla. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.

Toimituksen lisäehdot:

Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivän ajan. Sen jälkeen joudumme perimään postin lisämaksun. Mikäli toimitus jätetään noutamatta/vastaanottamatta ja/tai lähetys palautuu takaisin, ilman asiakaspalautuslomaketta, joudumme veloittamaan 30 € käsittelykustannuksen, vaikka asiakkaaseen ei olisi saatu yhteyttä.    

Asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa aina kuljetuspakkaus ennen sen vastaanottamista. Jos huomaat että pakkaus on rikki tai avattuilmoita siitä noutopisteeseen ja tee vahinkoilmoitus. Joissakin tapauksissa mahdolliset virheet tulee merkitä kuljetusliikkeen rahtikirjaan ja tarkistaa että toimitus sisältää kaikki rahtikirjassa mainitut lähetyksen osat.

Kotiovelle toimituksessa toimitusajat vaihtelevat alueittain arkipäivisin klo: 9-21 välillä. Ei soiteta etukäteen. Paketin vastaanottokuittaus on aina pakollinen. Asiakas vastaa aina kuluista, mikäli ei ole vastaanottamassa pakettia kun se toimitetaan. Tällöin se ohjataan lähimpään postintoimipisteeseen.

Ostajan velvollisuus on tarkastaa tuote ennen niiden käsittelyä/käyttöä.

Alicant Oy ei vastaa siitä jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Alicant Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Alicant Oy:n verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Reklamaatiot:

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen toimituspäivämäärästä osoitteeseen: info@alicant.fi

Ilmoita sähköpostilla tarkat tiedot viasta, yhteystietosi ja tilausnumerosi. Liitä mukaan myös vähintään yksi selkeä kuva rikkinäisestä pakkauksesta/tuotteesta. Väärin tilatuista tuotteista hyvitämme 70 % tuotteen laskutusarvosta.

Palautukset:

Mahdolliset palautukset on aina sovittava etukäteen ALICANT Oy:n kanssa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@alicant.fi

Asiakkaalla on tuotteiden palautusoikeus 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Koskee varastotuotteita, ei erikseen tilattuja ja tai muokattuja tuotteita.  

Tilaaja vastaa kaikista kustannuksista, jotka aiheutuvat tuotteen palauttamisesta.

Reklamaatiossa ja palautuksissa (myös takuupalautukset) pitää aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun info@alicant.fi ja sopia asiasta etukäteen.

Tuote voidaan palauttaa ainoastaan Alicant Oy:n suostumuksella, joka tehdään kirjallisesti.

Hygieniatuotteilla, alusvaatteilla, sukilla, vuodevaatteilla, peitoilla, tyynyillä, intiimituotteilla, maskeilla, kosmetiikkatuotteilla, luontaistuotteilla, terveydenhoidon laitteilla sekä Outlet tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Erikoistilauksia ei voi palauttaa, mikäli toimitus on ollut asiakkaan tilauksen mukainen Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Jos asiakas ottaa tavaran käyttönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Myyjä voi periä tavaran arvon alenemista vastaavan summan. Jos tavara on muuttunut myyntikelvottomaksi, myyjä voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa.

Tuotteet on palautettava alkuperäisissä pakkauksissa käyttämättöminä. Palautuslähetys on pakattava kestävästi kuljetusvahinkojen välttämiseksi.

Ota itsellesi aina tosite palautuksesta postitoimipisteestä. Asiakas on aina vastuussa palautuslähetyksestä.

Emme lunasta maksamattomia, postiennakko- tai kuriirilähetyksiä (palautuksia tai takuupalautuksia).

Mikäli lähetyksessä ei ole mukana asiakaspalautuslomaketta ja kopiota kuitista tai laskusta, veloitamme ylimääräisestä työstä 30 €. Tilaa asiakaspalautuslomake info@alicant.fi

Hyvitys tehdään vain jos palautuneet tuotteet täyttävät palautusehtomme ja olemme vastaanottaneet palautuvat tuotteet.

Tilauksen peruminen:

Tilaukselle ei myönnetä peruutusoikeutta jos tuote on asiakkaalle erikseen ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut.

Alicant Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttamaan rahat asiakkaan tilille.

Tuotevastuu ja takuu:

Alicant Oy ei vastaa tuotteiden huolimattomasta tai väärinkäytöstä aiheutuvista vahingoista. Tuotteiden takuuajat vaihtelevat tuotekohtaisestiTuotteen takuuajan voi varmistaa Alicant Oy:n asiakaspalvelusta info@alicant.fi

Asiakas vastaa kaikista kustannuksista, jotka aiheutuvat tuotteiden toimittamisesta takuuaikana tai sen jälkeen Alicant Oy:lle. Alicant Oy pidättää oikeuden periä aiheettoman takuuhuollon kulut asiakkaalta. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huollosta aiheutuvat kulut, Alicant Oy:n käsittelykulut ja mahdolliset kuljetuskustannukset.

Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

Kaikki takuupalautukset testataan ja tutkitaan ennen päätösten tekoa. Alicant Oy voi vapautua tuotteen takuuvastuusta, jos saatamme todennäköiseksi tai toteen, että tuotteen huonontuminen, vahingoittuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käytöstä, huollon laiminlyönnistä tai muusta ostajan puolelta olevasta seikasta.

Tuotetakuut kattavat ainoastaan valmistusvirheet, eivätkä siten koske mitään vikaa, joka johtuu jostakin tuotteen toimintoa tai ulkonäköä koskevasta yksittäisestä muutoksesta, esim. tuotteen uudelleenrakentaminen, parannus tai muu konfiguraatio.

Takuu ei kata tuotteiden virittämistä. Esimerkiksi lampuissa jne. sähkölaitteissa takuu ei kata sähkökatkojen tai ukkosen aiheuttamia vaurioita, tuotteen väärästä säilyttämisestä tai puhdistamisen laiminlyönnistä aiheutuvia vahinkoja, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkomisia.

Tuotekuvissa saattaa värisävy poiketa tuotteen oikeasta väristä. Värisävyt voivat vaihdella jonkin verran myös materiaaleista ja värisävyistä riippuen. Vaatetuksessa toleranssi on eurooppalainen standardi + tai - 5 % tuotteen painosta ja koosta.

Asiakkaan tilausvahvistus toimii takuutodistuksena.

Muut ehdot:

Alicant Oy ei ole toimitus- tai korvausvelvollinen, jos tuotteet on myyty loppuun tai jos on kuva-, tekstinkäsittely- tai painovirheitä tuote kuvauksissa, hinta tai teknisissä tiedoissa.

Alicant Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle viivästyksestä tai toimituksen virheellisyydestä aiheutuneita välillisiä vahinkoja.

Alicant Oy:llä on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

Alicant Oy varaa oikeuden muuttaa näitä yleisiä ehtoja koska tahansa. Muutokset astuvat voimaan, kun Asiakas on hyväksynyt tilaus- ja toimitusehtomme.