Välkommen!

AB Lars Biderman startades 1964 och har sedan dess varit ett familjeföretag som verkat inom försäljning av hästsportartiklar. Idag har ansvaret lämnats över till den tredje generationen Biderman och förhoppningsvis så är inte det slut där. "Bidermans" som det kallas för i folkmun, är något som de flesta i hästsportbranschen känner till och som man en eller flera gånger haft kontakt med. Vi är en nischad butik där de största försäljningsområdena är produkter för hovslageri, trav, stall och rid - men även semin. Vi vill fortsatt vara "den nördiga butiken" för den hästintresserade, så om du har frågor om strålröta, lagingar utav läderprodukter, specialsydda täcken, olika bett, överrullningsskor, hjullager, klåda i svansroten, segertäcken eller vilkens söm du ska ha till PG-skor - då har du kommit helt rätt! 

Försäljningen sker genom butik, direktleverans eller skick med postombud. Förutom våra produkter så managerar vi ett antal travhingstar. 

Kika runt på vår hemsida och tveka inte att kontakta oss!

Vi har ett brett sortiment av produkter för hästen. Läs mer under Produkter & Tjänster

Vi lagar allt ifrån läderprodukter till hjul och allt därimellan. Välkommen in så hjälper vi dig.

I vår syateljé tillverkar vi endast en sorts produkt - den med högsta kvalité! Läs mer om vad vi gör under Produkter & Tjänster.