Klicka på bilden för att läsa mer om vad kunderna säger om oss


Våra 3 ledord på 7H skog & entreprenad AB

 1. Nöjda kunder
 2. Minska klimatpåverkan
 3. Inga arbetsskadorVåran verksamhetsbeskrivning:

Pris:
Vi kan alltid ge dig ett fast pris på det arbete som ska utföras eller gå på timdebetering, efter att vi varit på plats för att få ett bra underlag till din offert.
Start:
Vår ambition är att i god tid meddela planerad startdag. Om det blir planerad startdag blir inställd pga. oförutsedda händelser  meddelar vi alltid en ny planerad startdag.
Försäkring:
Vi är helförsäkrade hos DINA FÖRSÄKRINGAR. Försäkringen gäller såväl person som egendom.Försäkringen täcker 10 miljoner i sakskada. Det är en trygghet för dig som kund.
Städning:
Vi grovstädar alltid efter oss. Grovstädning inkluderar inte bortstädning av små grenar, löv, barr, kottar och sågspån.
Kompetens:
Vi är professionella trädfällare och trädklättrare. Vi använder klätterutrustning, maskiner och skyddskläder av marknadsledande märken. Vi är PEFC Certifierade och innehar grönt kort samt motorsågskort mm.
Helt Nöjd:
Vår målsättning är att våra kunder alltid ska vara belåtna med det arbete som vi utfört.

Välkomna till oss!


7H Skog & entreprenad har erfarenhet av privata uppdrag på innergårdar och trädgårdar samt manuell gallring i skog. Våra kunder är privatpersoner, skogsägare, företag och kommuner som är i behov av professionellt trädarbete.

När du anlitar 7H Skog & entreprenad kan du känna dig trygg då vi arbetar med stort fokus på säkerhet och kundens önskemål.

Vi är måna om att ha en nära dialog med våra kunder och gör alltid vårt yttersta för att tillmötesgå kundernas önskemål.

​Vi har ett stort kontaktnät av företag inom olika verksamhetsområden, som vi snabbt kan få hjälp av när det behövs.

Vi vänder oss både till privatpersoner och små som stora företag med våra tjänster. 

Vi på 7H Skog är PEFC certifierade. Du kan läsa mer om oss och våra tjänster här på hemsidan, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor..

 Vi erbjuder kostnadsfri konsultation vid första besöket. Kontakta oss för en offert på ert projekt. • Varför slarvas det med skogsröjningen

  Varför slarvas det med skogsröjningen

  Det är en tidig måndagsmorgon jag sitter i min bil på väg ut till skogen för ännu en arbetsdag med röjsågen, och underväxtröjning står på schemat. Uppdragsgivaren är skogssällskapet som förvaltar skogen jag ska till. På vägen till traktet passerar jag kilomerlånga sträckor där träden står för nära varandra för att få den växtkraft dom behöver för att inte bara bli höga, för det kommer dom bli ändå, men dom kommer inte kunna växa på bredden för att få rätt diameter för att kunna gå som virke en dag eller bara stå stora å fina i skogen. Under mina år som skogsarbetare, naturvandrande individ så kan jag inte förstå varför vi i vårt land slarvar med att underväxtröja våra skogar.

  Läs mer…
  2021-12-13 20:57