Våre leverandører

Vi har et dypt samarbeid med våre leverandører, hvor det for noen av de strekker seg flere 10 år tilbake.

 

Verdens største produsent av elektroniske måleinstrumenter. Keysight er kjent som tidligere Agilent måleinstrumenter og Hewlett-Packard «Test- og Måleinstrumenter» forut for det. I 2014 gikk disse produktgruppene ut av Agilent under selskapsnavnet Keysight Technologies Inc. 4TEST Instrument AS vil fortsatt være deres representant i Norge for samtlige produkter. Ingen endring.

 

EMSCAN utvikler og lager utstyr for sann tids måling av elektromagnetisk nær-felt for kretskort og strålingsdiagrammer for bord antenner. EMSCAN er verdensledende på sitt område. Utstyret adresserer både verifisering og Compliance. De har holdt på siden 1989, med sin patenterte antenne gitter løsning. (Planar grid array of antennas). EMSCANs løsning gir en visuell representasjon av elektromagnetiske størrelser i sann tid og byr på en unik og ekstremt rask, samt kostnadseffektiv måleløsning for komplekse problemer omkring stråling fra kretskort og antenner. EMSCAN har et formellt samarbeid med Keysight Technologies.

 

ITECH er en produsent som rendyrker utvikling og produksjon av strømforsyninger, både DC og AC, samt elektroniske laster for både DC og AC, i tillegg til power analysator losninger og skreddersydde løsninger for spesielle applikasjoner. De har meget høy kvalitet på produktene, innovative og tilpasset markedskravene. Modellspekteret er stort og består ab benk- og rackmodeller.

 

Amplifier Research  er den velkjente produsenten av bl.a. RF og mikrobølge kraftforsterkere i tillegg til å være leverandør av EMC måleutstyr, elektromagnetisk sikkerhetsutstyr, RF skjermingsutstyr og antennemåleutstyr. Amplifier Research har i tillegg tette samarbeid med relevante "tilleggsprodukt produsenter" for å kunne levere systemløsninger.

 

TCI sitt produktspekter er i hovedsak antenne systemer og frekvens monitorering, kringkasting og kommunikasjons antenner og retningsbestemmelse. Signal prosessering programvare for flere relevante applikasjoner. De har spesialisert sitt utstyr mot tilsyns- og militære formål. TCI har et formelt samarbeid med Keysight Technologies for system løsninger.

 

AE TECHRON, USA, er produsent av kraftforsterkere og forsterkere til T&M applikasjoner samt EMC formål.

GERAC , Frankrike, et foretak i Thales gruppen, er spesialister på å produsere høy effekt puls forsterkere og lyn generatorer.

TEGAM, USA, produserer  blant annet RF power kalibreringssystemer, Temperatur måle løsninger, lav ohm instrumenter og safety voltmetre.