4Test Instrument AS

4Test Instrument AS er Keysight Technologies autoriserte salgskontor for Test- og Måleinstrumenter i Norge.

4Test ble etablert i 2002 av tidligere produktansvarlige i Agilent Technologies Norge og Hewlett Packard, som alle fortsatt arbeider i selskapet.

4Test ivaretar markedsføring, salg, service og support på produkter fra Keysight Technologies, EMSCAN, ITECH og TCI samt på tidligere Hewlett Packard og Agilent instrumenter.

4Test har utelukkende fokus på Test- og Måleinstrumenter. Vi har lang erfaring og er godt kjent med produsentens produkter og bruksområder. Vi oppdaterer oss konstant på det faglige og gjør hele tiden forbedringer som skal sikre våre kunder den til enhver tid aller beste kvalitet og service.

Samtlige produkter kjøpes hos 4Test.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for alle data som omhandler deg som person, bedriften du jobber for, for alle nettsteder som eies og driftes av 4TEST AS, samt våre interne løsninger for lagring av data.

4TEST AS er den norske representanten for flere internasjonale produsenter av elektroniske måleinstrumenter, deriblant Keysight Technologies som er verdens største produsent av denne typen utstyr.

Dette innbefatter at vi må markedsføre produktene, tjenestene og mulighetene disse produsentene kan tilby. Dette må vi gjøre på flere måter, bl.a. ved å uoppfordret sende ut e-poster fra vår databaseliste.

Denne type e-post informasjon kaller vi Nyhetsbrev.

I våre databaser oppbevarer vi informasjon om deg som relaterer seg til den delen av din arbeidssituasjon som er relevant for oss.

Personopplysningene vi lagrer er navn, telefonnummer som du benytter i arbeidssituasjon, e-post adresse som du benytter i arbeidssituasjon, type stilling / tittel, samt navn og adresse på foretaket du representerer. I tillegg logger vi faktiske saker som pågår mellom deg og oss og hvilke produkter og tjenester du har vist interesse for.

Disse informasjonene blir lagret i passord beskyttede databaser hos våre tjenesteleverandører – i Norge.

Personopplysningene blir benyttet til å sende ut nyhetsbrev som inneholder informasjoner som faglige-/teknologi informasjoner, invitasjoner til seminarer, kurs og utstillinger, samt nye produktlanseringer og produktinformasjoner med relevans.

Du vil når som helst kunne melde deg av fra våre Nyhetsbrev.

Vi hverken gir ut eller selger våre databaser til noen 3de part.

Ved å samtykke til våre Nyhetsbrev vil vi kunne sende deg uoppfordret faglige-/teknologi informasjoner, invitasjoner til seminarer, kurs og utstillinger, samt nye produktlanseringer og produktinformasjoner med relevans.

Våre hjemmesider bruker «cookies» som kun benyttes til å optimalisere hjemmesidene til det beste for brukerne.

4TEST AS har lagt GDPR direktivet til grunn for håndteringen av personopplysninger.

4TEST AS er for øvrig medlem av Renas for elektronikkretur.