Wright Konsern

Daniel Peter Wright startet et firma i null. I dag leverer han nøkkelklare hus til millioner. Wright Bygg startet som et rent snekkerfirma, men ti år senere er Daniel blitt totalentreprenør, med en solid portefølje, fulle ordrebøker og 12 ansatte.

 -Det har gått veldig fort, særlig se siste tre årene. Vi har veldig mye prosjekter på gang, og jeg har nettopp ansatt ingeniør og arkitekt, slik at vi står helt på egne bein, forteller han.

 I 2016 regner Wright Bygg med å omsette for 37, 5 millioner kroner. Det inkluderer både nybygg, tilbygg, og andre bygningsfaglige jobber.

 - Vi skal løfte et hus én etasje i Movika, vi bygger to funkisboliger og et leilighetsbygg på Strandvegen, og en arkitekttegnet hytte på Hella. Det er bare noen eksempler. Vi tar imot alle jobber, fra å skifte en dør til å bygge nytt hus, sier han.

 I 2016 rekker han ikke mer enn han allerede har tatt på seg av større jobber, og nå har ordreboken begynt å løpe over i 2017. Han forsøker selv å jobbe på alle prosjektene, men administrasjon av firmaet stjeler stadig mer tid.