Välkommen!

Här kan du kika vidare och köpa våra produkter. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Vår förhoppning och övertygelse är att kunna underlätta och göra vardagen smidigare för alla småbarn och deras föräldrar. En vardag med ett litet barn innebär många olika moment där det är smidigt med ett plagg som enkelt följer med och anpassas efter situation. Dessutom kan du transportera ditt barn säkert genom att Wigmar aldrig behöver spännas fast mellan ditt barn och bilbältet i en bilstol. Bältet ligger då tätt an mot kroppen för bästa effektivitet.

 

 

Wigmar

"Wigmar är plagget som vi själva saknade som småbarnsföräldar. Nu har vår innovation blivit en verklig produkt för dig och ditt barn. Hållbarhet, ansvar och funktionalitet är viktigt för oss. Wigmar är därför tillverkad av ett svenskt tyg i 100% ekologisk merinoull. Vi hoppas att ni kommer få stor glädje och nytta av vår, och nu er, Wigmar."

/Jenny och Kristin

100 % EKOLOGISK MERINOULL

Vårt tyg består av 100% ekologisk merinoull som ger oss ett tyg som är lätt, mjukt och smidigt. Vi valde ull för att det är ett naturligt och förnyelsebart material. Ullens främsta egenskap är att den kan reglera temperaturen. Den släpper igenom värme och fukt och behåller på så vis en behaglig temperatur. Den kan användas både i värme och kyla.

Merinoullen i Wigmar är garanterat mulesing-fri. Den är IVN och GOTS-certifierad, vilket är miljömärkningar.

 

 

Svensktillverkat tyg

Tyget i Wigmars produkter är svensktillverkat och är OEKO-tex-certifierat. Tyget är tunt och smidigt för att du enkelt ska kunna forma det efter ditt barn. En bra egenskap med ullen är att den är lätt att sköta. Du kan med fördel vädra ditt plagg för att hålla det fräscht. Behövs det så kan du tvätta det på ett ullprogram i tvättmaskin, använd då ett tvättmedel avsett för ull.

Tyget blir bara mjukare och mjukare för varje gång du använder det!