God tid. God stemning. Gode bilder.

Hvor ofte har du ikke tenkt på å gå til fotografen?

Som oftest blir det vel med tanken. Du skulle så gjerne hatt blinkskudd av barna, familien, kjæledyrene, bilen eller motorsykkelen. Men så er det det med TID og kanskje PENGER.

Kanskje hadde alt vært enklere om fotografen hadde kommet hjem til deg? En fotograf som tar seg god tid, en som hører på hva du ønsker. En fotograf som ikke tar bilder gratis, men som gir deg et veldig godt tilbud uten noe med liten skrift. En fotograf som faktisk gir DEG eiendomsretten til bildene.

Jeg forsøker prismessig å gjøre terskelen lav for at flere skal få muligheten til å bli fotografert eller få fotografert det de setter mest pris på.

Kontakt meg gjerne for å avtale et møte før evt fotografering.

Sidene er under bygging. Kontaktskjema virker :-)

Det du kan se, kan jeg fotografere

Det jeg liker aller best å fotografere er mennesker.

Det å skape tillit mellom fotograf og modell(er) er viktig for å få de beste bildene. Derfor tar jeg ofte, f.eks i forbindelse med konfirmantfotografering, en photoshoot før selve fotograferingen av de offisielle konfirmantbildene. Dette for at konfirmanten og jeg skal bli kjent med hverandre og for at hun/han skal føle seg trygg foran mitt kamera.

Samme gjelder også for bryllupsfotografering. Det er nødvendig at vi møtes flere ganger før selve bryllupet for å skape en gjensidig trygghet for hverandre. Dere vil ha de beste bildene og det vil jeg også at dere skal få. Men da må jeg vite litt om dere før jeg fotograferer.

Om hjemmesiden

Det er ikke den mest fancy hjemmesiden jeg kan presentere. Målet med mine sider er å fortelle hva jeg kan tilby og vise noen eksempler av bilder jeg har tatt. Jeg er ingen designer av hjemmesider og jeg bruker heller ikke penger på å bruke en profesjonell til å lage mine sider. Det er også en årsak til at jeg tilbyr deg en rimeligere fotografering :-)