Lokakuun kampanja

Lokakuun kampanja

Kaunis ja värikäs syksy on vihdoin saapunut ja ihosi kaipaa hieman lisää huolenpitoa ennen talven tuloa.

ESSENTIAL WHITE - Uutta hehkua ihollesi!

Jos ihosi tuntuu harmaalta ja elottomalta on Essential White täydellinen hoito sinulle! Tämä kasvohoito kirkastaa ihoasi jo yhdellä hoitokerralla tehokkaan glykolihappokuorinnan ja C-vitamiinin avulla. Essential White tasoittaa ihon väriä ja tekee ihostasi taas kauniin hehkuvan. 

 

Essential White vaalentaa myös kesäauringon ja ihon ikääntymisen aiheuttamia pigmenttiläiskiä. Syksyllä, kun auringonsäteet heikkenevät, on täydellinen aika aloittaa pigmenttiläiskiä vaalentava hoitosarja. Hoitosarja aloitetaan tunnin pituisella Essential White -kasvohoidolla ja jatketaan joko tunnin tai puolentunnin kestoisella Essential White -kasvohoidolla. Kasvohoitoja tehdään yhteensä neljä, aina viikon välein ja hoitosarjaa tuetaan sekä ylläpidetään Yon-Ka Essential White -kotihoitotuotteilla.

 

ESSENTIAL WHITE -kasvohoito 60 min nyt hintaan 88 e (norm 110 e)

ESSENTIAL WHITE -kasvohoito 30 min 60 e

Kampanja voimassa 29.10. asti.

 

EXCELLENCE CODE - Kiinteämpi, nuorekkaampi iho.

Yon-Ka Excellence Code -kasvohoito uhmaa ajan kulkua ja ihosi ikääntymistä köynnöskrassin kantasoluilla sekä Cell-Energy -kompleksilla. Excellence Code on Yon-Kan tehokkain kasvohoito ikääntyvälle iholle ja tekee kaiken mitä kasvohoidolta voi ikinä toivoakaan: se kiinteyttää, madaltaa juonteita, heleyttää ihoa ja korjaa kuivan ihon lipidikerrosta. Huipputuloksen saavuttamiseksi yhdistä InnoPen -mikroneulauksen kanssa ja toteuta hoitosarja kerran kuukaudessa 4-5 kertaa.

 

EXCELLENCE CODE -kasvohoito 60 min nyt hintaan 103,20 e (norm. 129 e)

Kampanja voimassa 29.10. asti.

 

InnoPen -mikroneulaus lisäkäsittelynä kasvohoidon yhteydessä:

kasvot 15 min +110 e, kasvot ja kaula 30 min +130 e.

25.9.2017 16.11