Meille Sky Beauty & Day Spa:ssa on tärkeää käyttää laadukkaita tuotemerkkejä jotta voimme tarjota sinulle miellyttävän hoitokokemuksen, näkyvät tulokset ja tehokkaat sekä turvalliset tuotteet kotikäyttöön.

 

Yon-Ka

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Yon-Ka -tuotteiden ydin, «Yon-Ka Sydän» on viiden tehokkaan eteerisen öljyn – laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka -tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia. Yon-Ka lupaa laatua, turvallisuutta, aitoutta ja näkyviä tuloksia.

Hoitolassamme käytämme Yon-Kan tuotteita kaikissa kasvo-, vartalo-, käsi-, ja jalkahoidoissa.

 

Youngblood

Youngblood on täydellinen mineraalimeikkisarja joka sisältää ainutlaatuisia luonnollisia pigmenttejä, jotka peittävät erinomaisesti, ovat vedenpitäviä ja antavat ihohuokosten hengittää.

Luonnolliset suomalaiselle iholle sopivat värisävyt peittävät ihon virheet, suojaavat auringolta samalla hoitaen ihoa. Youngbloodin meikit tekevät ihostasi terveesti hehkuvan ja raikkaan luonnollisen.

Youngblood mineraalimeikkisarja on läpäissyt Allergia- ja Astmaliiton tutkimukset ja on nyt ensimmäisenä meikkisarjana liiton yhteistyökumppani!

 

CND Shellac ja Vinylux

SHELLAC™ on ammattikäyttöön kehitetty kestolakka, joka takaa kauniit, kiiltävät ja virheettömät kynnet jopa 14+ päivän ajaksi. SHELLAC™ on allergiatestattu ja paljon hellävaraisempi luonnonkynsille kuin geelipinnoite. Omat kynnet ovat turvassa haurastumiselta ja ohenemiselta. Meillä on jopa 60 lakkasävyä mistä valita!

VINYLUX™ on innovatiivinen kynsilakka kotikäyttöön, joka pysyy kynsillä kiiltävänä ja siistinä kokonaisen viikon, ilman lohkeilua. VINYLUX™ kuivuu vain 8,5 minuutissa, kun perinteisen kynsilakan kuivuminen kestää keskimäärin 20-40 minuuttia. Meidän valikoimassamme on noin 60 lakkasävyä.