Välkommen till Sandhems Textiltryck!

 

Sandhems Textiltryck är ett screentryckeri som arbetar med en närhet till kunden. Vi vill skapa ett förtroende gentemot våra kunder och vi är väldigt måna om att ge dem det bästa vi kan erbjuda i form av kvalité och service.

Vår ambition är att leverera tryck med kvalité som motsvarar det bästa på marknaden och att erbjuda en bra service i alla lägen. Vår målsättning är att du som kund skall känna fullt förtroende för oss.

Vi trycker dagligen match- och träningsställ till Intersport i Jönköping, arbetskläder till Wexman i Tidaholm och diverse screentryck till Kuvertteamet i Bankeryd. Dessa är bara några av många nöjda kunder som vi samarbetar med.

Kontakta oss idag så hjälper vi till med era tryckbehov!

NYHETER

NYHETER

 

 

Visste ni att det har öppnat en ny sportbutik för er klubbar här i Tidaholm som kan hjälpa er med träningskläder, sjukvård och andra saker runtomkring idrott . Vi jobbar idag med Umbro, Adidas,  Speedo ,Craft, Gejser,  Select och Exel  inom  kläder och skor,fotboll och innebandy.

Vår ambition är att bygga upp ett långsiktigt samarbete där vi kan leverera produkter och tryck till er.

Vi kan även hjälpa er med avtal med någon av våra leverantörer eller om ni bara vill handla det ni behöver snabbt och lätt.

Vi finns i Köttorp, på vägen ut från Tidaholm mot Hökensås.

(Längst bort i Nimex gamla lokaler)

Ni är välkomna att besöka vår butik. Den är öppen 10.00-16.30 mån-tors, fredag 10.00-13.00. För andra tider ring gärna 0502-10188

 

Mikael Lundquist

Sandhems Textiltryck AB

Sport & Profil