Vi är ert val av leverantör av kranbil

Vid köp av fler så får ni bättre pris Gör som flera av våra kunder köp fler bilar

Rybro Lastbilar är ett företag som specialiserar sig på att bygga kranbilar på begagnade eller nya chassier. Vi har även en omfattande demontering och erbjuder delar till lastbilar och utför service och reparationer på både kranar och lastbilar.

Vi bygger nu upp fyra kranväxlare varav två Scania Tridem och två Scania Boggie för leverans i juni 2016. Tre av chassierna är helt nya Scania chassier med fulla garantier. Det fjärde chassit är ett begagnat Euro 6 chassi.

Vi är numera även en Hiab och Multlift verkstad och återförsäljare.

Vi kommer vara med på Elmia 24-27 aug där vi kommer visa upp vad vi gör. Vi ser framemot att visa vad vi gjort för andra och även vad vi kan göra för er. Vi gör mycket med än bara kranväxlare som är vår specialitet med nöjda kunder från hela Sverige. Vi kommer finnas i monter U203:30.

Alla som gillar oss på Facebook kommer få grillad korv i vår monter.

 

 

Påbyggnation

Hiab 211 kran Hiab 211 Kran

Alla byggnationer på Rybro Lastbilar Ab följer de instruktioner och anvisningar som leverantörer och myndigheter har ställt upp.

Vårt samarbete med Cargotec och Hiab gör att vi kan erbjuda prisvärda kompletta miljögodkända lösningar till kunder över hela Sverige.

Vår specialitet är treaxlade kran och lastväxlare och vi har idag levererat 100 st ombyggda bilar. Många av våra kunder återkommer vilket är det bästa beviset på att vi levererar bra och väl fungerande lastbilar som våra kunder är nöjda med.

Service och reparationer

Vi har även ett stort urval av begagnade delar och vi har definitivt mer än ni tror även om vi inte har allt.

Hydroscand slangservice

Rybro Lastbilar erbjuder sina kunder service och reparationer i egen verkstad.

Bland tjänsterna ingår slangservice, elarbeten, såväl lättare som tyngre reparationer och service.

Vid reparationer så erbjuds såväl nya som begagnade delar där kunden själv väljer vad som skall monteras.