Välkommen till Wendros!

Wendros är en välkänd Nordisk distributör av spel och film. Företaget grundades 1976 och med sin långa erfarenhet i branschen ser Wendros till att både små och stora utvecklare känner sig hemma. Sedan 2002 har Wendros katalog vuxit till över 20 partners och över 200 utgivna titlar. Wendros finns och är representerade i alla de nordiska länderna.

"Vi har lärt oss att frukta natten i Techlands andliga parkour-uppföljare till Dead Island. Simon Eriksson är numera glatt beroende av Harrans zombiekvarter och berättar varför detta är ett spel du borde kolla in..."

+ Underhållande gameplay, mycket bra parkour, smart dag/natt-användande, beroendeframkallande uppgraderingssystem, nyskapande crafting.

(Gamereactor 8/10)

"Teslagrad är skapat av de Norska indieutvecklarna Rain Games och de lyckas verkligen att dra med oss i den stämningsfulla atmosfär, helt perfekt i januari-mörkret som råder utanför fönstret."

PLUS
- Konstnärligt
- Mäktig atmosfär
- Utmanande

(CtrlAltElite 8/10)

"Total War: Attila levererar en trevlig blandning av spelbara fraktioner, där barbariska stammar, saxare och franker erbjuder dynamiska äventyr med förflyttningar och expansioner."

Många varierade civilisationer, utmärkt grafik, genomtänkta onlinelägen, historiskt korrekta scenarion, intressanta politiska intriger.

(Gamereactor 8/10)

Tidningen M3 ger Polk Woodbourne 9 av 10 samt utmärkelsen "M3 rekommenderar" "Woodbourne är en läcker högtalare som förgyller vilken tv-bänk som helst. Att den dessutom låter grymt bra gör inte saken sämre."(Tidningen M3 augusti 2014) 

Se hela testet här!