Hundetræning og Fysioterapi

Ønsker du viden om din hunds adfærd og derigennem blive bedre til at træne din hund, så se her.

Jeg tilbyder Hundetræning og fysioterapi i Bjæverskov. Jeg har fokus på samarbejdet mellem hund og ejer med belønning i centrum. Mine hold består af maks. 5 deltagere, så der altid er tid til dig og din hund.

 

Informationsaften:

Jeg afholder en informationsaften inden holdstart uden hund. Jeg vil blandt anden gennemgå indlæringsteori og lidt om hundens adfærd og anatomi. For at opnå en god forståelse for vores træning er det vigtigt, at vi forstår lidt om hvordan vores hundes indlæring foregår. Jeg vil fortælle lidt om vigtigheden i timing og forstærkning, og lidt om hvad i vil komme til at lære de næste 7 søndage.

 

Hvalpemotivation (hunde fra 2-6 mdr.)

På hvalpeholdene vil hundene blive udfordret til, at tage nye initiativer og blandt andet blive udsat for forskellige lyde og øvelser, som vil opbygge et godt sammenhold mellem hund og ejer. Der ville være pauser hvor hundene vil få lov at lege, hvis ejerne ønsker det, og jeg vil så vidt muligt efterkomme eventuelle ønsker om træning.

Består blandt andet af:

 • Basal hundetræning så som hjemkald, sit, dæk og gå pænt
 • Leg og balancetræning
 • Almindelig håndtering som at tjekke tænder, øre og lignende 
 • Ideer til aktivering og lege  
 • Tilvænning til forskellige lyde og genstande

 

Parkour: (hunde i alle aldre) 

Alle hunde har godt af at blive udfordret mentalt og fysisk. Parkour er en træningsform med fokus på balance og styrke.  Jeres hund vil blive udfordret og samtidig få en bedre selvtillid igennem leg og god kontakt til sin ejer. Ved parkour øges hundens kropsbevidsthed og muskelstyrke. De vil blandt andet få en bedre ledstabilitet og øget ryg- og mave muskulatur, som er med til at forhindre eller minimere risikoen for skader fremover.    

Jeg tilpasser træningen til den enkelte hunds behov og formåen, så din hund kan deltage og få det bedste ud af træningen.

OBS: Hunde der har fået foretaget fx en knæoperation eller lignende inden for de sidste 3 måneder kan ikke deltage på holdtræning, men i er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information omkring fysioterapi, hvor træningen og behandling er skræddersyet efter hundens tilstand. se mere under Fysioterapi.

Består blandt andet af: 

 • Træning på bold
 • Brug af vippebræt
 • Hoppe op på træstammer og lignende
 • Balancetræning
 • Træning med cavalettis og andre sjove udfordringer

 

Opstart af hold

Hvalpemotivationsholdet opstarter søndag d. 29 januar kl 10:00

 • Onsdag d. 25 januar kl 17:30 vil der blive afholdt Informationsmøde for dem der har meldt sig til hvalpemotivation. Mødet tager omk. 1 time

Parkour holdet opstarter søndag d. 29 januar kl 11:30

 • Torsdag d. 26 januar kl 17:30 vil der blive afholdt informationsmøde for dem der har meldt sig til parkour. Mødet tager omk. 1 time

 

Begge hold afholdes 7 søndage i træk på samme tidspunkt og alt træning samt informationsmødet forgår på Læskovvej 150, 4632 Bjæverskov.

 

Krav til træning: hunden skal være vaccineret inden for de sidste 2 år og være forsikret. Jeg anbefaler brug af kort snor under træning samt godbidder som din hund viser stor interesse for :o) 

 

For tilmelding på ind under "webshop" i overmenuen og derefter "Tilmelding til hundetræning" i undermenuen. Tilmeldingen er bindende.

 

Ved ønske om at booke en tid til fysioterapi, kontakt mig venligst for yderligere information.

Prisen for 7 timers hundetræning og en informationsaften er 800kr