Köp abonnemang på nyhetsquiz till dig själv eller som julklapp

Varje skolvecka kommer nättidningen nukunskap.se med ett nyhetsquiz. Alla frågor är bildsatta flervalsfrågor. Quizet görs på dator, på surfplatta eller i mobil. Lärare som använder quizet i skolan berättar att det ökar intresset för att hänga med i nyheterna.

Den som prenumererar på quiz får måndag morgon ett mejl om när ett nytt quiz ligger ute och en kod för att svara på frågorna. Det går också att få ett sms med quizlänk och kod. Uppehåll under jullov och sommarlov.

Quizen är i första hand gjorda för lite äldre barn och ungdomar, men passar utmärkt att göra tillsammans i familjen. Ett privat abonnemang räcker till en hel familj och kostar bara 100 kronor/år. Det går att få som presentkort direkt till mottagaren med julhälsning i rött kuvert för 20 kronor extra.

Testa äldre nyhetsquiz:

Här köper du quizen

När du har beställt ett privat abonnemang och vi har registrerat din betalning får du inom 36 timmar ett mejl för att kunna starta din prenumeration. Alla abonnemang på nyhetsquiz gäller i tolv månader. Quiz kommer då varje vecka under läsåret, med uppehåll för jullov och sommarlov. Tiden räknas från det att du aktiverar abonnemanget. 

Vid köp av presentkort får du ett presentkort skickad till vald adress (inom Sverige). Presentkortet skickas inom två arbetsdagar från gjord beställning. Mottagaren aktiverar abonnemanget med en kod.

Vill du att presentkortet i stället skickas direkt till mottagaren, kan du nu i jultider få presentkortet i ett fint rött innerkuvert med en julhälsning på. Detta läggs sedan i ett vanligt kuvert och skickas direkt till den mottagare som du vill ska ha julklappen. Det kostar 10 kronor extra.

Så gör du: Välj överst på sidan om priser ska visas med eller utan moms. Klicka på köp för den produkt du har valt. Gå sen Till kassan för att kontrollera och slutföra ditt köp. Du ska vara 18 år för att teckna en prenumeration.

Betalda abonnemang och presentkort är giltiga i ett år från inköpsdatum. Köp kan ångras i två veckor, men inte om abonnemanget är aktiverat.

  

Du hittar både gratis quiz och quiz som vi tar betalt för på nättidningen nukunskap.se. Genom att prenumerera på våra quiz bidrar du till utvecklingen av hela sajten. Det mesta där är gratis.

Nyhetsquiz varje skolvecka

 

För skolor

För er som har avtal med GR Utbildning Läromedel eller Läromedia Bokhandel i Örebro så går nyhetsquizen att beställa där. Andra skolor kan beställa direkt på sajten.