Padlekurs med Eirik Verås Larsen                          

Vi har igjen gleden av å tilby padlekurs med regjerende olympisk mester i padling, Eirik Verås Larsen. Eirik vant OL-gull i Aten 2004, og senest i London 2012.

Tilbakemeldingen fra tidligere sesonger har vært meget positive og Eirik er dyktig på å formidle kunnskap slik at alle forstår og lærer. Fra toppidretten har Eirik tatt med seg effektivitet inn i kursverden og vi kan garantere deg at du på 2t lærer mer enn på noe annet padlekurs.

Nybegynner kurs i padling egner seg for bedrifter som ønsker en litt anderledes sommerevent, eller for de som har ansatte som kunne tenke seg å prøve kajakkpadling. Våre kurs byr uansett på en minneverdig opplevelse og nærkontakt med den unike naturen vi har i Oslo-området.

På kursene går vi igjennom:

  • Enkel informasjon om utstyret vi bruker
  • Sjøsetting og hvordan man går oppi kajakken
  • Basis kajakkteknikk
  • Manøvrering av kajakken i vannet
  • Stafetter og konkurranser (bedriftskurs)
  • Treningstips og bildetakning

Gjennom kurset lærer du alt du trenger av sikkerhet, teknikk og utstyrsbehandling for ett rikere og sikrere liv med kajakkpadling!

På kurset padler vi i skjærgården utenfor Fornebu. Ruten vi padler er godt skjermet for båter og vind og dermed utmerket for uerfarne padlere. Eirik Verås Larsen lover deg en minneverdig kajakkopplevelse.

Varighet: 2 timer.

Instruktør: Eirik Verås Larsen

Antall deltakere: opptil 8 deltakere per kurs

Pris: kr 1200,-

Sted: Oksenøya Marina på Fornebu

Vi oppfordrer bedrifter og privatpersoner til å melde sin interesse via kontaktskjema