NYHET! Yamaha CLP-645, Digitalpiano

NYHET! Yamaha CLP-645, Digitalpiano

Yamahas flaggskip innenfor flygel, CFX, gir en vanvittig balansert nyanse mellom de nydelige lyse tonene og den varme resonansen i bassen. CFX ble blant annet brukt av vinneren av den prestisjetunge International Chopin Competition i 2010 og har siden den gang fått rykte som et av de desidert beste konsertflyglene i moderne tid.

Vår Pris: 22.440,-

Beskrivelse

Yamahas flaggskip innenfor flygel, CFX, gir en vanvittig balansert nyanse mellom de nydelige lyse tonene og den varme resonansen i bassen.
CFX ble blant annet brukt av vinneren av den prestisjetunge International Chopin Competition i 2010 og har siden den gang fått rykte som et av de desidert beste konsertflyglene i moderne tid.
CFX-samplingen er brukt som hovedflygel i samtlige Clavinova-modeller og samplingen låter enestående likt originalflyglet.

Den legendariske lyden av Bösendorfer Imperial:

Bösendorfer ble først introdusert allerede i 1828 og er den eneste produsenten som fortsatt i 2017 bruker den samme byggetradisjonen som da. Dette gir en unik varm bass, syngende diskant og rike fargetoner kjent som Viennese Sound. Utviklingen av Bösendorfer har hatt innflytelse fra berømte komponister som Brahms og Johann Strauss noe som gjør pianoet helt unikt.

Clavinova, Innovasjon for optimal fremførelse:

Clavinova er en innovativ lineup av digitale pianoer som har hatt en enorm utvikling gjennom mange år, i søk etter den perfekte touch, anslagsfølsomhet og tone, for å få en tilnærmet akustisk følelse. Utviklingen av disse digitale pianoene står sterkt i sammenheng med Yamahas 125 år lange produksjon av akustiske pianoer. Komponenter, teknikker og mekanikker har blitt adoptert fra det akustiske til det digitale på en helt unik måte. Kompetansen og erfaringen som Yamaha besitter, gjør Clavinova-serien til den kanskje aller beste og mest nyskapende innenfor dette segmentet.

GH3X Klaviatur (Graded Hammer 3X):

Anslagsfølsomheten og touchen i Clavinova-serien har blitt priset av pianister i mange år. GH3X-klaviaturet gjør at du fort glemmer at det er et digitalt instrument du spiller på. Touchen er unik, det samme er den naturlige key-returnen . Graderingen fra tung på de mørkeste tangentene til lett på de lyseste gjør dette så likt et akustisk klaviatur som det er mulig å komme. Tangenter i syntetisk elfenben Fingrene våre er mer sensitive enn vi tror og for pianisten er overflate og tekstur på pianotangentene ekstremt viktig. De hvite tangentene i GH3X-klaviaturet er produsert i den høyeste kvalitet syntetisk elfenben, utviklet av Yamaha. De sorte tangentene er produsert i syntetisk ibenholt. Dette gir en naturlig og helt enestående overflate på samtlige tangenter.

Keyboard Stabilizers Unik mekanisme fra Yamaha:

Klaviaturer fullfører den vitale rollen av å transformere følsomheten fra fingertuppene dine til selve lyden. Derfor må klaviaturet kunne gjengi ditt anslag på best mulig måte. Yamaha har tilpasset sine klaviatur slik at du får Keyboard Stabilizers på samtlige 88 tangenter. Dette bidrar til en naturlig touch og unik stabilitet for deg som spiller.

Resonans som et Akustisk Piano:

Som et akustisk piano er Clavinova-serien nøye kalibrert, hvor chassis-materialer og høyttalerposisjonering spiller en viktig rolle for en optimal resonans. For å få et lydbilde som er tilnærmet lik et flygel har alle Clavinova-modeller integrert Tone Escapement flere steder i chassiset, noe som gjør at lyden fra høyttalerne finner veien til pianistens ører uten å bli innestengt i instrumentet. De høyere modellene i CLP-600-serien har i tillegg integrert dedikerte DSP, forsterkere og høyttalere. Dette gir pianisten og lytteren en perfekt synkronisert lytteopplevelse.

Full romfølelse av ekte flygellyd også med hodetelefoner:

Er du lei av at lyden blir for sentrert og ikke naturlig nok når du spiller med hodetelefoner? Da må du teste ut den nye avanserte sampling-teknologien i Yamaha CLP-600-serien. Sett på hodetelefonene og det føles som om du sitter i rommet og spiller. Dette høres så naturlig ut at du straks har glemt at du i det hele tatt spiller med hodetelefoner.

SPESIFIKASJONER:

CFX and Bösendorfer Imperial piano samples
CFX Binaural sampling Improved VRM (Virtual Resonance Modeling)
Smooth Release
Key-Off samples
String Resonance Damper Resonance
256-note
polyphony 36 Voices
NWX (Natural Wood X) keyboard with synthetic ebony and ivory keytops (wood is used for the white keys)
Escapement
128 x 64 full dot LCD
Dual/Split/Duo Digital effects (Reverb/Chorus/Brilliance/Effect)
19 Voice Demo Songs + 50 Piano Songs* + 303 Lesson Songs
(*The Clavinova comes with a book of music scores)
20 rhythms 16-track recording
USB Audio Recorder (Playback/Recording: WAV)
USB TO HOST and USB TO DEVICE
Dual headphone jacks (25 W + 25 W) x 2 amplifiers (16 cm + 8 cm) x 2 speaker system Acoustic Optimizer Intelligent Acoustic Control (IAC)
Stereophonic Optimizer
Music braces Built-in Bluetooth for wireless connection to iPhone, iPad, iPod Touch or Andoroid

Generell info

Musikktorget AS er totalleverandør av musikkinstrumenter, noter og rekvisita. Vår butikk ligger sentralt i Daaegården på Moa, Ålesund, i splitter nye lokaler. Vi fører de aller fleste av de mest kjente merkenavnene av musikkinstrumenter. Vårt leverandørnettverk er stort og omfatter de aller fleste store leverandører og distributører av musikkinstrumenter og tilbehør i Norge. Vi sender over hele Norge. Velkommen innom Musikktorget for en hyggelig musikkprat!

26.06.2017 11.18