Öppettider

Onsdag - söndag kl 11-16

Fram t o m den 27/8

Semesterstängt 28/8 - 1/10

Våra öppettider under hösten kommer ut på hemsidan i mitten av sepember!

Varmt välkomna på ett besök!

AKTUELLT

Sommarrea i vår växtavdelning och inredningsbutik!!

Nu rear vi ut kvarvarande pelargoner, sommarblommor, ett urval perenner, fröer mm. Vi har även fått in nya  stora fina perenner, ej rea, som är toppenfina att plantera nu så du har färdiga rabatter till våren! INNE I INREDNINGSBUTIKEN ÄR DET OCKSÅ REA PÅ BL A SOMMARKLÄDER, VÄSKOR, MM.

Esters glaceria

Tack för en fantastisk säsong som slagit alla rekord! Glacerian ärfortsatt  öppen så långe vi har glass kvar i boxen, dock längst to m 27/8. Vi har kulglass och mjukglass, inga freakshakes och specialmenyer längre.

SommarAfternoon Tea

Nytt för i år är att vi erbjuder Afternoono Tea även under sommaren för Dig som som vill unna Dig lite lyx!  Serveras alla dagar,  beställning senast 1 dag innan. I vårt SommarAfternoon Tea ingår: 1 stor croissant med varmrökt laxröra,scones med lemoncurd, sylt och vispgrädde, 2 minibakelser, te eller kaffe. Pris 200 kr per person. Serveras från kl. 12-14. Serveras t o m 27/8.

Nyhet: Esters XL skaldjurssmörgås

 

Nu har vi tagit fram en extra lyxig skaldjurssmörgås med 125 g handskalade räkor, 50 g kräftstjärtar, avocado, picklad rödlök på rågsiktskaka och med romsås. Kostar 150 kr  Bara att beställa i kassan!

Dagens lunch

Dagens lunch serveras alla dagar vi har öppet mellan kl 11-15.

 

Barnmeny för barn upp till 12 år: Pannkakor med sylt och vispgrädde, 55 kr

.

Hemma hos Esters!