Klikkaamalla kuvaa, näet sen suuremmassa koossa.

Toimintaperiaatteenamme on tuottaa laadukkaita terveyden- ja sairaanhoidon sairaalatasoisia palveluita asiakkaan kotona.

Kotisairaala Bonitaksessa olet turvallisissa käsissä. Kauttamme tavoitat sairaanhoitajan ympärivuorokauden. Voimme ottaa yhteyden lääkäriin myös yöaikaan

Kotisairaala ja kotisairaanhoito

Tarjoamme laadukkaita sairaalatasoisia palveluita asiakkaiden koteihin tilanteissa, joissa potilaan kunto sen sallii. Tällaisia tilanteita voivat olla mm. keuhkokuumeeseen, sydänsairauksiin, dementiaan, vakavaan virtsatieinfektioon tai ruusuinfektioon tai muihin vakaviin sairauksiin sairastumisissa. 

Palliatiivinen ja saattohoito Kotisairaala Bonitaksessa

Kotisairaalahoito on kotona toteutettavaa sairaalatasoista hoitoa vaihtoehtona vuodeosastohoidolle. Palliatiivinen kotisairaalahoito mahdollistaa parantumattomasti sairaalle yksilöllisen, turvallisen ja korkeatasoisen hoidon elämän loppuvaiheessa ja kuoleman kotona. Palliatiivinen lääkehoito on varsin samanlaista kotona ja vuodeosastoilla, mutta kotihoidossa korostuvat palliatiivisen hoidon psykososiaaliset, inhimilliset ja eettiset ulottuvuudet, jotka ilmenevät eri tavalla kuin vuodeosastolla.

Voit ottaa yhteyttä meihin tällä lomakkeella tai soittamalla numeroon: 0400379271.

Palvelemme Sinua 24h/vrk.Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.

Palvelut kotonasi

Tarjoamme laadukkaat sairaanhoidon palvelut kotiisi tuotettuna. Mm. lääkkeiden jakoa, rokotukset, injektion antoa lihakseen tai ihon alle, lääkehoidollista ohjausta tai neuvontaa, suonensisäistä lääkitystä, nestehoitoa tai verituotteiden tiputusta,  verinäytteiden ottoa, haavanhoitoa, ompeleiden poistoa, dreenien tai katetrien huoltoa tai poistoa, apua kivunhoidossa ja erikoistunutta kotisaattohoitoa.