Våra Teamryttare - noga utvalda gulkorn som vi tror lite extra på.

Nikolina Leander

Nikolina är 16 år och kommer från Leksand i Dalarna. Hon tävlar i hoppning på internationell nivå med sin häst Felicity Flash och valacken Statement. De debuterade 130cm i Drammen i våras och har under året gjort flera internationella starter. Målet är att rida 140cm klasser under 2017 och starta Junior SM. Nikolina har tidigare tävlat ungponny SM och SM på ponny. Nikolina lägger stor vikt på de uppbyggande arbetet och ser utvecklingen som den stora drivkraften att nå sina mål. Följ @nikolinaleander på Instagram.

Lina Dolk

Lina är 20 år & tävlar framgångsrikt i dressyr. Hon är en av ryttarna som ingår i förbundstrupperna i dressyr, har varit aktiv i landslag på ponny och juniorsidan, har mästerskapsmedaljer ifrån SM och NM, och tog NM guld inviduellt 2015 för juniorer, U25 guld 2016, Grand prix vinst 2016. Lina har just nu en U25 häst (biggles), yr häst och en riktigt fin unghäst där de alla har målet att vara på de största tävlingarna och slå sig in i toppen I allt hennes resande & tävlande så vet hon precis vad som krävs & behövs för att ligga på topp! Tycker hon att våra saker är bra så är det ett kvitto för oss på att ni andra också gillar vårt utbud. Lina väljer att köra en 5-sitsig hästbil med gångluckor, luftfjädring och skinnklädsel. Vi ser fram emot att följa Lina hela vägen! Lina driver även en av Sveriges största hästbloggar, där ni kan följa hennes vardag http://finest.se/liinadolk samt finns på instagram @liinadolk

Moa Sundelöf

Moa är en ödmjuk tjej med hjärtat på rätt ställe & har verkligen talang i dressyren. Hon är 14 år och bor på en gård norr om Stockholm. Moa är med i Spetstruppen för Juniorer i Dressyr. 2016 var hennes första år på d-ponny. Ponnyn heter HB Dancing Daylight och är en tysk ridponny. Dem har rivstartat och hunnit rida falsterbo ponnykür, rida a-final på SM. De har också hunnit bli reserver till EM (2016 & 2017), ridit under Elmia Horseshow, tävlat i Frankrike och mycket annat. Moa har även en riktigt fin ungponny vid namn Camino Royal som har riktigt fina framtidsutsikter. Moas mål framöver är att bli ännu säkrare på den här nivån och få representera Sverige på mästerskap. Moa tränar för Elin Aspnäs. Fam Sundelöf transporterar sina hästar i en av våra hästbilar. Valet blev en mörkblå metallic, 5-sits med gångluckor. Följ @moasundelof på instagram.