Köpinformation


Välkommen till vår webbutik! När du lägger en order i Färgglatts webbutik innebär det samtidigt att du accepterar dessa försäljningsvillkor i sin helhet.

 

Privatpolicy/Personuppgifter
Vårt kundregister är konfidentiellt. Vi garanterar att de personuppgifter som du lämnar oss stannar inom Färgglatt AB och inte säljs vidare till tredje part. Vi kommer att lagra dina personuppgifter digitalt enbart för expediering av din beställning, samt för att – vid behov – förenkla vår egen kontakt med dig. Vi skickar ingen reklam eller annan information till din e-post adress om vi inte har ett personligt ärende till dig.

Samtliga priser i webbutiken är angivna i svenska kronor inklusive 25 % moms.

Leveranstid
I nuläget är leveranstiden 2-5 arbetsdagar . 

Varorna skickas med post och levereras direkt i brevlådan, utom vid mycket stora beställningar.

Ångerrätt/14 dagars öppet köp
Du har 14 dagars ångerrätt, med full rätt att byta till annan vara eller ångra ditt köp. De 14 dagarna börjar räknas från och med det att du fått varorna. Returnerade varor skall givetvis vara i oanvända.

Betalningsvillkor
Handla tryggt hos oss! du kan välja mellan kortbetalning Payson, förskott inbetalning via bakgiro eller betalning och avhämtning i butiken i Kävlinge.

Bankgiro: 885-3863

Payson är svenskt och är ett mycket vanligt betalsätt inom e-handel i Sverige och Norden. Betalningen sker via kortbetalning. Du behöver inte ha ett Paysonkonto för att kunna betala via Payson. Om du vill läsa mer om Payson kan du göra det här: www.payson.se , där kan du också skapa ett Paysonkonto, om du vill.