INTERIØRARKITEKT - INTERIØRPRODUKTER - HÅNDVERKERE

Ezenze er en komplett leverandør av interiørarkitekt tjenester til firma, offentlig og privat. Vi er her for deg når du skal pusse opp, bygge om eller bygge nytt. Vi samarbeider med dyktige og pålitelige håndverkere, og har et stort og flott utvalg interiørprodukter. Vi legger spesielt vekt på kvalitet og miljø. Du kan følge med på nyheter og få innblikk i ny design og miljøvennlig produksjon, få praktiske råd og inspirasjon til prosjektet ditt.

Velkommen!

Interiørarkitekt private

INTERIØRARKITEKT PRIVATE

Trenger du hjelp med romløsning, innredning av kjøkken og bad, møblering, belysning, farger og materialvalg? Er det vanskelig å se hvordan det kommer til å bli når det står ferdig? Det er mange som erfarer at resultatet kunne vært bedre, hvis de visste mer på forhånd.

Les mer...

Interiørarkitekt offentlig miljø

INTERIØRARKITEKT OFFENTLIG MILJØ

Har du lokaler som trenger et løft, et firma som trenger en ny profil? Ønsker du imøtekommende lokaler, som reflekterer firmaet ditt?
Resepsjoner, møterom og fellesarealer, der hvor kundene dine vil møte firmaet ditt og de ansatte skal trives.

Les mer...

Interiørprodukter til prosjekt

INTERIØRPRODUKTER TIL PROSJEKT

Med årene har jeg knyttet til meg gode og pålitelige leverandører av interiørprodukter. Produktene har god design og høy kvalitet. De er laget for å tåle bruk i offentlige miljøer og med design som passer like godt privat. Flere produkter tilpasses i mål, farger og design.

Les mer...

Miljøvennlige produkter

MILJØVENNLIGE PRODUKTER

Alle vet at det er viktig med miljøvennlig produksjon, økologiske og bærekraftige råvarer. Men er vi bevisste nok når vi gjør innkjøp? Mye er skjult for oss og vi vet ikke hva som ligger bak produktene vi kjøper. Her setter vi fokus på miljøet.

Les mer...

Nyheter

NYHETER INTERIØRPRODUKTER

Nye og spennede interiørprodukter med god design og funksjon. Her vises nyheter og produkter som er verdt å ta en nærmere titt på til inspirasjon og glede.

Ta en titt her...

Arkitekttjenester

ARKITEKTTJENESTER

Skal du bygge på eller gjøre fasade endringer? Ønsker du å utforme uteplassen i tråd med interiøret? Trenger du god belysning, skilting eller et imøtekommende inngangsparti? Her får du hjelp til gode løsninger, alle nødvendige tegninger og hjelp med byggesøknaden.

Les mer...