Velkommen til PLC automation

Elmatech ApS er totalleverandør af styring til automationsprojekter.

 

Vores styrke er stor rutine som følge af specialisering på automation og styretavlefremstilling med programmerbare styringsenheder.

 

Vi løser også gerne totalopgaver, hvor også mekaniske konstruktioner indgår. I sådanne tilfælde arbejder vi sammen med specialfirmaer, som vi har haft samarbejde med i mange år.

 

 

Stærkt komponentvalg, PLC, HMI-touch m.m.

Vi tager udgangspunkt i CIMON's stærke og konkurrencedygtige program af programmerbare automationsprodukter, men vi arbejder også med andre fabrikater efter kundens ønske.

Effektiv styretavleproduktion

Vores produktion af styretavler, som finder sted på eget værksted, er effektiv og underkastet omhyggelig kvalitetssikring.

 

Dokumentation udarbejdes elektronisk og kan medleveres i Caddy++, Autocad eller PDF format.

 

Simuleret test

Vi har udviklet et simulerings-system, som gør det muligt for os at simulere næsten ethvert system, således at vi kan teste systemerne på værksted, og således gøre idriftssættelse på installationsstedet så kortvarig og effektiv som mulig.

HMI med indbygget PLC

Operatørpanel med indbygget ekspanderbar PLC - et stærkt kort til mindre styreopgaver

CIMON Ltd

Vi arbejder sammen med CIMON Ltd i Sydkorea, som fabrikerer og udvikler et bredt program af programmerbar elektronik af særdeles god kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.

Besøg vores PLC, HMI og SCADA webshop

I vores webshop kan du se (og bestille) alle CIMON's stærke programmerbare automationskomponenter:

-PLC

-Operatørpaneler

-SCADA software

-Panel PC

-Datafangst