VÄLKOMMEN TILL BUTIK VITAMIN!

En hälsokostbutik med terapeuter,  ett brett sortiment
av egenvårdsprodukter och fotriktiga skor.

Vi fortsätter med Mässpriset 99.00 kr för 15-pack, ett tag till !

Gäller15-pack (159,00 kr)

Silicea Mag-tarm - Effektiv hjälp vid orolig och uppblåst mage

Silicea Mag-Tarm innehåller finfördelat mineraliskt kisel i form av kiselgel. Kiselgel är en trögflytande gel som består av kisel och syre tillsammans med vatten. Silicea Mag-Tarm är 100 % naturlig och innehåller varken konserveringsmedel eller andra tillsatser.

Snabb, skonsam och effektiv hjälp vid både halsbränna och ballongmage. Oavsett om du är en av dem som ofta har problem med magen, eller bara då och då, så kan Silicea Mag-Tarm Gel vara lösningen på din eller din familjs magproblem. Silicea Mag-Tarm Gel har miljontals nöjda användare världen över.

På grund av en porös struktur och kraftig bindningsförmåga fungerar kiselgelen som en svamp som suger upp främmande substanser. Silicea Mag-Tarm binder gaser och retande substanser i mag-tarmsystemet samt skyddar magens och tarmens slemhinnor vilket har positiv effekt på flera typer av mag-tarmproblem. Silicea Mag-Tarm kan lindra vid enstaka symtom som t ex halsbränna men även vid IBS och kan användas både för tillfällig och långvarig behandling. Silicea Mag-Tarm är skonsam och verkar lokalt i magen, vilket gör den lämplig även för behandling av barn. Silicea Mag-Tarm är en medicinteknisk produkt.

SKOREA 25-40%!

Vi gör plats för vårens skor...

Fruktdryck

 

VIVA SPARKLING!

Vi har  Carolina Gynnings helt naturliga, mousserande och alkoholfria fruktdryck! Härligt god, gjord på färkpressad druvmust,  festlig och i vacker flaska! Serveras Väl Kyld!

               

 

Näringsterapeut & Kinesiolog

Just nu har Helena tagit en paus från butiksarbetet, men kommer att hitta hit ibland för kundbokningar. Tidsbokningar efter överenskommelse endast i butiken!